søndag 5. oktober 2014

Kempinski Hotel Soma Bay.

Etter 4,5 timers busstur gjennom ørkenen, kom vi endelig frem til neste bestemmelsessted. Det var her på Kempinski Hotel som har en eksklusiv beliggenhet ved Rødehavet.

Det var så utrolig vakkert her, og med sine 5-stjerner blinkene i mot oss skjønte jeg fort at her ville jeg ha det godt noen dager.

Fra hotellet har man flott utsikt utover Soma-buktens flotteste strender, laguner med flere basseng, bassengelv, treningstudio og spa med boblebad, badstue og massasje.

Vi fikk alle bo på hver vår store suite, og her er balkongen min med utsikt til en av lagunene. Deilig var det også at det var en god sofa å sitte/ligge på her ute.

Alle rommene på Kempinski Hotel har klimaanlegg, Tv m/satellittkanaler, sittekrok, eksklusivt bad/wc (jeg hadde 3 i min suite), samt balkong eller terrasse med utsikt enten til Rødehavet eller lagunene.


For meg som heller foretrekker å bade i sjøen istede for i basseng, var disse flotte sandstrendene perfekt for meg. Under parasollene lå vi faktisk også litt skjermet fra de andre gjestene. Mens jeg nøt solen og bading, var det flere av gruppen som dykket. Det var litt av et vakkert syn fikk jeg høre.


Hotellet har også to barer og 3 gourmetrestauranter som tilbyr internasjonale retter. Kan tro det var vakkert å starte dagen her foran lagunen med en kaffe og croissant.

Av en eller annen grunn tok jeg ikke så mange bilder av all den gode maten som vi fikk servert, men her var det noe for enhver smak.

Jeg lar meg også inspirere av interiøret på dette fantastiske hotellet. Ingen tvil om at vi nå befinner oss i Egypt/Afrika.

Jeg må også få med at reisefølget delte seg etter vi forlot Luxor. De som ville utforske korallrevene bodde noen dager i Marsa Alam, som har noen av de beste strendene for dykking i hele Rødehavet. Den andre gruppen reiste rundt på forskjellige golf-anlegg. Mens flere i min gruppe takket faktisk nei til flere av de utfluktene som var arrangert for oss, men valgte heller å reise på egenhånd inn til bl.a Hurghada. Jeg for min del valgte å nyte maksimalt av dette ferieanlegget vi bodde på.

Jeg kan ikke se meg mett på de vakre solnedgangene, og igjen fikk jeg en "Mitt Afrika"-feeling. Men reisen avsluttet ikke på dette hotellet, vi dro nemlig videre og bodde på nok et 5-stjerners hotell nærmere Hurghada. Så henger dere med litt til, kommer siste innlegg fra presseturen som var arrangert av Egypt.Travel derfra. GOD SØNDAG!

4 kommentarer:

coffee in a cup sa...

kempinski-hotellet var så absolutt høydaren på den turen hva overnatting gjelder!

Bente sa...

Så nydelig May-Liss, kan se deg på deg verandaen altså.
Forstår at man ikke behøver å forlate dette hotelle, her hadde jeg bare slappet av.

H. sa...

Opphold på luksus hotell, slår aldri feil, skjønner godt du ville nyte mest mulig av det :)

Anonym sa...

Ser härligt ut! Tack för fina bilder och intressant text! Ha det bra!