mandag 3. mars 2014

Tilbake på Brocante i Provence.

Her ser dere meg i kjent stil når jeg befinner meg på Brocante. Heldigvis synes mannen min også det er gøy å være med meg hit.

Jeg har skrevet om dette markedet flere ganger tidligere. Men til nye lesere ligger dette markedet "på landet" like ved Port Grimaud, og er åpent hver søndag formiddag.

Men her er det viktig å være tidlig ute hvis man skal sikre seg go`bitene. Vi var her kl.0815, men det var for å rekke mye annet også.

Det er xtra hyggelig å gå rundt her når de kjenner meg igjen, og i tillegg tilbyr meg en god pris før jeg begynner å prute er gøy. Men da må jeg legge til at samtalen går på fransk.

Det er så klart begrenset hva man får med seg hjem i kofferten, og ihvertfall når jeg endte opp med en av disse tunge fjølene;o)


Ellers er det litt for enhver smak å finne her, og veskene fra Louis Vuitton er så klart veldig populære.

Jeg leter fortsatt etter det rette solspeilet, men mulig jeg får vente til jeg kommer til Marrakech. Jeg hører rykter om at der finnes det et godt utvalg av de.

I tillegg til småting og annet "stæsj", er det også mye rustikke møbler her. Samt de populære Tolix-stolene i alle varianter.

Det var gårdsdagen det....og jeg må bare si at bedre vær kunne vi ikke hatt akkurat nå. Etter en hektisk formiddag som avsluttet med deilig lunsj ute i solsteken i Ste.Maxime, landet vi begge i hver vår solseng frem til sola gikk ned. Men la meg få med at franskmennene er fortsatt godt pakket inn med både jakker og skjerf. Så jo da vi er nok fortsatt "typiske" turister;o) Nå kl.10 venter et spennende møte på oss.....så forts.følger.

3 kommentarer:

H. sa...

Utrolig moro å vandre rundt på slike marked - og den fjøla du fant, så fin, den så tung og solid ut !

Deilig med slikt vær, og der fikk jeg svar, det er kun dere solhungry nordmenn som ligger på solsengene - hehe - for solsengene settes vel frem på strand først til påske, men det er jo ikke såååå lenge til, hurra !

Pleier alltid å være noen som bader i innsjøen her i Italia, ved påsketider, og da vet VI (fastboende og alle italienere) at da er det stranieri på ferde, altså turister som ikke har sett sol etter en lang vinter !

Nyt fine dager :)

Unknown sa...

Du er i en flik av paradiset :) som jeg hadde koset meg der :)

Ønsker deg en fin uke

Klemmer Monica

Katta sa...

Det där ser ju bara för härligt ut! Skulle så gärna gå där men skulle nog få svårt att bestämma mej vad jag skulle köpa bland alla godbitarna. Själv är jag dock jättedålig på att pruta och talar inte franska heller så det skulle nog bli dyrt :D Ha en god fortsättning där nere i doften av Mimosan Kram K