onsdag 12. februar 2014

Bonjour!


Hei alle sammen! Er det ikke spennende å følge med på OL? Jeg kommer ihvertfall til å følge med så mye jeg kan. Men jeg har også startet nedtelling til avreise. Om 2 uker er mannen min og jeg tilbake i "huset vårt" i Les Issambres. Da kommer vi nok fort inn i rutinene vi hadde når vi bodde der tenker jeg;o) Dagen starter med et besøk hos den lokale baker`n, så blir det frokost på terrassen med utsikt utover middelhavet...og alle "sopptrærne" som jeg kaller de. Våre venner sender bilder av bare bein i sandaler, så det sier jo sitt om at våren har ankommet. HERLIG!

Så gleder jeg meg til å ta masse nye bilder til mine trofaste følgere her på bloggen, facebook og instagram. Til dere som ikke helt har landet på hvor dere skal feriere i sommer, er det fortsatt ledige uker i villaene her i Les Issambres. Mer info om de finner dere ved å klikke HER! Tilbake til OL på tv-skjermen....nå er det kombinert; HEIA NORGE!

6 kommentarer:

Idemyldring i nr.9 sa...

Ja heia Norge. Selv følger jeg ikke så mye med på OL, men får med meg resultatene på kvelden.

Det må være fantastisk å bo i Frankrike. Gleder meg til å se flere bilder.

Prøvde å bake et provence brød her om dagen. Landbrød med provence krydder. Det var kjempe godt. Du kan lese om det på bloggen hvis du ønsker.

Ønsker dere en god tur nedover, når den tid kommer.

Klem fra Anne Line

Bente sa...

Heia Norge. Her følger vi med alle sammen. Ønsker deg en god tur til Frankrike.

H. sa...

Må vel innrømme, ikke helt hekta på OL, dog jeg har fått med meg at Norge har fått mange medaljer, og klart det er moro.

Skjønner godt du gleder deg, avreise om to uker !

Jeg drar imorgen, men såvidt jeg vet er det ikke så vårlig som på "dine kanter" ennå...snakk om 15 grader på lørdagen, så jeg er spent på hva som venter meg.

Ciao

Gry sa...

Høres HELT KONGE ut!! :) Nyt nedtellingen :) Artig med OL ja :)

Og jeg har nettopp stemt på deg :) Lykke til!! Klem Gry

Cecilie sa...

Hei der!
Så artig at du er i Frankrike! Vi skal til Frankrike tre ganger i vår/sommer. Første tur går til Nancy i påsken. Andre er en uke i Paris i mai og så skal vi fire uker til Tolouse i sommer. Jeg har ikke vært så mye i Frankrike, så jeg gleder meg til å treffe deg og få litt tips! Vi sees! :)

Randomjenta sa...

Åh, det ser så vanvittig herlig ut. Frankrike har en helt spesiell atmosfære, spesielt i sør. Umulig å ikke bli forelsket!