søndag 23. februar 2014

Om 27 dager er jeg her i eksotiske Marrakech.

(Foto;Splendia.com) Jeg starter igjen med å takke alle som har stemt på meg i Travel Blog Awards, og i dag avsluttes det hele. Nå blir det spennende å se resultatene etterhvert. Men det skjer mer spennende ting rundt "Malivasverden". Jeg og 15 andre reiseglade bloggere er blitt plukket ut til å være med på gratis bloggtur til Marrakech. 

(Foto;SpecialMarrakech) Marrakech er kåret til et av verdens vakreste og oser av tradisjon. Jeg for min del har allerede falt pladask for de vakre fargene jeg ser når jeg "googler" opp bilder derfra. I tillegg til den eventyrlige stemningen som er der, vet jeg at de også har mye å by på innen interiør. Så dere kan tro jeg gleder meg, samtidig skal det bli spennende å bli bedre kjent med reisefølget også.

(Foto;SpecialMarrakech) Nå venter vi spent på programmet og mer info. Så lover jeg å ta dere med på opplevelsene i form av reisebrev. Turen arrangeres av Moroccan Tourist Board, Sahara Experience og Norskereiseblogger.

(Foto;Norskereiseblogger.no) Men først går reisen tilbake til mitt andre hjemland Frankrike. Xtra koselig er det at mannen min blir med denne gangen. Så nå skal vi nyte våren, "ferie", mimre og treffe vennene våre igjen. Det skal også bli godt å få oppdatert nye reisebrev her på bloggen, så da sees vi fra Frankrike i neste innlegg. A bientôt!

6 kommentarer:

Katta sa...

Men vilken lyckans ost du är!!! Vilken grej, vilken resa! Du är såå värd det.
Marrakech är en av mina drömmars resemål, ska bli kul att dina inlägg därifrån sen. Kram Katta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så spännande, du är helt rätt person för en sån resa. Ska bli så roligt och följa både våren i Frankrike och din resa.
Kramar
AnnaMaria

H. sa...

Grattis, så moro å "få en tur" til Marrakech !!

Nedtelling på full gang skjønner jeg, ser frem til reisebrev derfra.

God tur til France, og kos deg med ferie og mannen din :)

Janicke sa...

Jeg gleder meg til å treffe deg i Marokko :-)

Bente sa...

Gratulerer May-Liss, dette var moro. Kos dere i Frankrike også, venter spent på nye innlegg.

Et nytt landsbyliv sa...

Gratulerer ! Akkurat tilbake fra Marrakesh og det er et drømmested å fotografere. Jeg og reisefølget tok tilsammen 1000 bilder på 4 dager, og vi kunne tatt mye mer :) God tur.