lørdag 1. februar 2014

Franske skatter på plass.

Dere som har fulgt meg noen år husker sikkert jeg pusset opp dette gamle skapet fra Frankrike. Da var det i mørk eik, og ble malt hvitt. De 3 øverste skapdørene satte jeg inn hønsenetting istede, slik at bøkene blir synlig.

Skapet har blitt et av mine favoritt møbler, og fylles stadig opp med nye skatter. I påvente av div. "table-books" og annet "stæsj" som skal inn her, har noen av mine franske brocante-funn funnet plass. Vintage-viften fra franske Calor er fra ca. 1948, og petanque-kulene er kanskje like gamle.


Den gamle gitaren er et kjært minne fra moren min som fikk den i gave da faren min døde da jeg var 1 år. Så selvom den nærmer seg 50 år (vel, noen år til det da..hihi), er den flittig i bruk av mannen min. Blomster og grønne planter skaper en herlig vårstemning synes jeg. I år skal det bli spennende å oppleve våren i Norge igjen....men når kommer den mon tro?
I dag skal jeg endelig se sønnen vår og kjæresten hans igjen. De har vært flere uker på ferie i Malaysia. Så nå skal alle mine samles med kjærester, inkl. moren min på middag her. Gleder meg til å ta del av deres opplevelser i både ord og bilder, for JA jeg må nok forberede meg på en lang flytur til Malaysia etterhvert også. Fort. følger.......God helg!

4 kommentarer:

Bente sa...

Så koselig du gjør det rundt deg May-Liss. Hyggelige minner og ting som også blir brukt.
Kan tenke meg dere får en fin samling med familien. Ønsker deg en god helg.

H. sa...

Flott skap, som rommer fine minner :)

God søndag og kos deg med familien på besøk !

Gry sa...

Så koselig å få samlet familien igjen min venn, det betyr mye å ha sine kjære hjemom iblant <3 Høres jo veldig spennende ut med din sønns tilværelse da, eksotisk! :) Tipper dere har hatt en finfin helg <3

Lekkert skap! Og mange artige ting du har fyllt det med. Alltid herlig her inne hos deg. Ønsker deg en flott ny uke :) Klem Gry

Unknown sa...

Tenker det var en alle tiders helg hos deg :) godt å få se han igjen.

Mange flotte ting med sjel du har og skapet er helt skjønt !

Ønsker deg en fin uke

Klemmer fra Monica