søndag 9. juni 2013

For en "underbar" dag!

Wow.....så gøy å endelig møte to av mine favoritt bloggere Mia og Gùa her i "mitt" område av Frankrike. Dagen startet tidlig, dvs. jeg hentet de kl. 0830.....og da gikk turen rett til Brocante som holder til på landet.

Kan tro vi koste oss, og xtra gøy er det å ha med noen som er like ivrige som meg til å lete etter de riktige franske skatter. Gùa som driver en av Sverige`s mest unike interiørbutikker, var nok den som handlet mest av oss. Men du verden hvor flink denne dama var til å finne skatter som andre bare går rett forbi.

Godt jeg hadde god plass i bilen, for som dere ser her ble det fullt. Selvom vi aldri har møtt hverandre før, kan dere tro praten gikk i ett.

 
Vi avsluttet med en lunsj her hos meg, hvor jeg serverte Maliva`s Couscous-Provencalsk med asparges, og så klart med rosè til. Nå gleder jeg meg til å ta med min kjære å besøke de en kveld......så som dere skjønner; VI HAR FUNNET TONEN! Legger også ved en link til bloggene deres; LILLA BLANKA og HVÌTUR LAKKRÌS.

7 kommentarer:

H. sa...

Du så moro med bloggtreff i et, utlandet....wow...!

Sitter her og lurer på hvordan de skal få med alle tingene sine hjem på fly, til jeg skjønte de tydeligvis må kjøre bil ned til France :)

Kos dere videre

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men så roligt att du fått besök av Mia och Gua, och lyckliga dom som fått hälsa på hos dig. Kan tänka mig att ni gjorde en massa fina fynd.
Kramar
AnnaMaria

Nina sa...

Noe så utrolig hyggelig da :-D
Bare måtte inn å titte på Lilla Blanka og Hvittur Lakkris , og for noen flotte blogger de har.

Kos dere maks videre :-)

Stor og varm klem fra Nina

Katta sa...

Wow, vilka saker ni hittat! Kul att du träffat de jäntorna där. Så det är nere i Provance man ska ha bloggträffar nu för tiden ;D Kram Katta

Lilla Blanka sa...

Det var en alldeles fantastisk dag! Så fin brocante du tog med oss på och så mysigt i er lägenhet med god lunch!
Tack igen!

Anonym sa...

Så hyggelig ! Det er alltid morsomt å finne " skatter" på marked / loppemarked :) det finnes jo så mye fint å finne- bare man har øynene med seg;) Så flott at dere har funnet" tonen" og at kjemien stemmer :) Jeg skal se på bloggene deres.
Riktig god mandag !

Hilsen fra Cathrine

Magdalena sa...

blir helt syk her eg sitter! kose deg/dere videre!sommerklem <3