onsdag 17. april 2013

Tips til markeder i Ste.Maxime område!!!

Etter flere henvendelser, legger jeg ut nok en gang tips til markeder her i Ste.Maxime område. Hver onsdag er det bruktmarked langs strandpromenaden. På søndager kan jeg anbefale et av de store bruktmarkedene som holder til på "landet", og som ligger like ved Grimaud. Det er også et lite bruktmarked på det store provencalske markedet i St.Tropez på lørdager. På tirsdager er det også marked i St.Tropez. Disse to markedene holder til på Place des Lices.

Matmarkedet på torsdag formiddag MÅ bare oppleves. Det holder til på torget i gamlebyen i Ste.Maxime. Her er det yrende liv blandt dufter og smaker. Hver morgen kan man også kjøpe fersk fisk fra fiskerne på havnen.

Og hver fredag er det stort provencalsk marked i petangue-parken ved Carrefour. Jeg kommer tilbake til Vintage-butikken som ligger her i Ste.Maxime litt seinere. I Les Issambres holdes det marked hver mandag formiddag, hvor de selger både mat, klær og div.ting. På fredager er det bruktmarked der, og på søndager settes det opp forskjellige salgsboder. Sistnevnte i sommermånedene.

Jeg legger også ved en link med oversikt over bruktmarkeder i hele Frankrike for de som ønsker det. Her kaller de det Vide-greniers et Brocante; http://vide-greniers.org/agendaDepartement.php?departement=83 Ps! Anbefaler dere å være tidlig ute på disse markedene, da flere av markedene stenger ved lunsj tid igjen!

5 kommentarer:

Monique sa...

❤❤❤

Brocante sa...

Greit å vite :-)

Mor Inger`s hus sa...

Takk for tips.
Linken er lagret :)

:) Inger

Anonym sa...

Ja, her skulle man jammen ha vært:)
Håper en gang å kunne ta turen:)
Kjempe flott at du tipser:)
Klem Merete

Landcharm sa...

Høres veldig fristende ut...God helg!