lørdag 6. april 2013

Hilsen fra San Remo i Italia!

CIAO! Da er vi på plass i den vakre byen San Remo. Først kjørte vi vår yngste datter til flyplassen i Nice. Hun gledet seg til å dra hjem til Norge i 2 uker. En ting er å treffe venninnene og familien igjen, men konserten til Justin Bieber er nok det som blir den største opplevelsen tenker jeg;o)


Vi har vært i Italia flere ganger tidligere, men aldri innom den populære byen San Remo som ligger noen mil fra Nice.

San Remo er kjent for sitt imponerende kasino, og "Designerspiren" vår var fornøyd med sin shopping-runde.

Jeg derimot ble tiltrukket av middelalderdelen av byen kalt La Pigna.

Hovedattraksjonen er nok de lange sandstrendene, men det er enda en stund til de blir tatt i bruk. Været er skiftende, enten regn eller stekende sol.

Cappuccino til meg, espresso til "Bono" og kjempe god nypresset juice smakte godt mens vi ventet på lunsjen. Ettersom det nå ligger noen hektiske måneder foran oss med feriegjester som ankommer, passet det perfekt med en liten utflukt nå.

Bildet under her er fra balkongen hvor vi spiste frokosten på hotellet. Hotell Sole Mare var et enkelt hotell men med perfekt beliggenhet mellom stranda og shoppinggatene. 

Neste innlegg kommer fra et spennende restaurantbesøk vi hadde her. Jeg avslutter igjen med å si borte bra men "hjemme" her i Ste.Maxime best. Xtra koselig nå er at jeg har fått en venninne fra Fredrikstad på besøk, så nå skal jeg ut på farta igjen.....som "guide". Ps! Jeg kommer tilbake til opplysninger ang.markeder i et seinere innlegg!

8 kommentarer:

Bente sa...

Jeg kan bare drømme........

Jorunns hobbyblogg sa...

Så koselig å se bilder fra nydelige San Remo igjen, vi var der en uke for noen år siden. og den gang tok vi en dagstur til Nice :-)

Jorunn

Sivs hus sa...

Hei, Herlige reisebrev fra ditt nye liv;-) Fin lørdag! klem Siv:-)

♥ Netta ♥ sa...

Det var jo ikke akkurat så dumt her heller. Vi har vært et par ganger i Italia, men aldri i San Remo. Nå er det ikke lenge til vi kommer sydover for å kose oss ved Cannes. Vi kommer garantert til å ta oss en roadtrip, så da får vi se om du er hjemme så vi får hilst på deg - det hadde vært superkos ;-)

Ha en fin helg!

Klem
Netta

Anonym sa...

Så herlig reisebrev:)
Ser jo bare utrolig koselig ut med disse gamle hus og trange gater:)
Kos dere masse:)
Klem Merete

Maliva`s verden sa...

Gleder meg Netta....og kommer dere på en søndag kan dere bli med meg på det store Brocante jeg har skrevet om i innlegget under her;o)

Elisabeth Lyngbo Sundell sa...

Hej där!
Vilken bra blogg du har! Exakt vad jag behövde. Lurar på att för första gången bila till franska rivieran och funderar på Sainte Maxime eller Port Grimaud, fördelar/nackdelar? Vi är en familj med 2 vuxna och 2 barn, 12+15 år. Det verkar vara otroligt fint överallt där nere!? Om du har tid och lust får du gärna komma med lite idéer.

Keep up the good work :))
//Elisabeth

Maliva`s verden sa...

Hei Elisabeth. Så hyggelig at du har funnet veien til bloggen min, og frister med ferie i "mitt" område. Det er fint hvis du kan sende meg en mail til maylissmaliva@yahoo.no så kan jeg helt sikkert hjelpe deg;o)
Maliva