torsdag 25. april 2013

"Villa Venezia" i Port Grimaud til utleie!!!

Endelig har jeg gleden av å presentere en unik villa sentralt i Port Grimaud/Lille Venezia til utleie. Bedre beliggenhet skal man lete lenge etter, i stille og bilfrie omgivelser. Her åpner man døren fra stuen og går rett ut en deilig terrasse, hvor man kan nyte synet av båtene som putrer forbi. Eller man kan hoppe på taxibåten som kjører gratis gjennom de vakre kanalene inn til sentrum av Port Grimaud.

Det er også mulighet å leie sin egen båt, eller gå 100 meter til fergen som går til St.Tropez (som tar 20 min). Det er gratis parkering på privat park.plass. Villaen er på 3 etg., og ligner de dere ser på andre siden av kanalen.

I tillegg til stuen, er kjøkkenet også i 1.etg. Det er velutstyrt med bl.a vaskemaskin, oppvaskmaskin, micro..etc.

Både i 2. og 3. etg. er det to soverom med plass til to i hvert rom inkl. 2 bad/wc, totalt 8 sengeplasser. Se på den fantastiske utsikten fra soverommet....ser nesten ut som man er ombord i en båt.

Det er nok det som har inspirert eieren også, for her går fargene kun i hvitt og blått. Bilde under her hører til dette soverommet. Tv er det på flere av rommene.

Ettersom hver etasje med soverom har eget bad/wc, passer det perfekt for to familier å bo her.

To av soverommene har denne utsikten....kan det bli bedre å våkne opp til dette?

Dette møter dere når dere går gjennom porten. En sjarmerende og usjenert uteplass med sofa og spisegruppe, og en elektrisk grill tilgjengelig.

Jeg kunne ha skrevet flere innlegg om alt som befinner seg i dette område, men la meg i hvertfall nevne at en av rivieraen`s beste sandstrender ligger 50 meter unna. Går man 150 m videre i motsatt retning fra Port Grimaud kommer man til en ferielandsby som tilbyr friluftskonserter og nattlig underholdning. Populært sted for ungdommene, men her finnes det også lekeområder, og stort utvalg av vannaktiviteter. Ellers må jeg så klart nevne at Port Grimaud har utallige spisesteder, koselige butikker, bakeri og for ikke å glemme marked som holdes hver torsdag og søndag. Flere bilder fra Port Grimaud finner dere HER!

Jeg har allerede fått flere bookinger før jeg legger ut denne annonsen, så her gjelder det å være førstemann til mølla. Byttedag er torsdager i høysessongen! For mer info, bilder og bestilling send mail til maylissmaliva@yahoo.no

7 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det är rena drömmen! Tänk och kunna hoppa på båttaxi och åka och köpa frukostbröd, och sen sitta och titta ut över kanalen, fantastiskt!
Kramar
AnnaMaria

H. sa...

Stilig !!

Interessant å se de har 5 prisleier...
Ser høysesong også her er juli og august mnd.

Maliva`s verden sa...

Hei Helen.....ja det hadde vært enklere for meg med et par leiepriser, men slik opererer de fleste her nede. Har faktisk tipset noen om villaen din i Italia...så kanskje du allerede har fått bestilling fra de. Lykke til med utleie på din kant også. Klem

Katta sa...

Å så vackert!! Där vill jag bo :D Kram Katta

Monique sa...

Wonderful house!!!

Anonym sa...

Sukk.... noe så vakkert:)
Man får bare drømme seg bort i herlige bilder:)
Ønsker deg en herlig helg
Klem Merete

Hverdagsliv det gode liv sa...

Nydelig! Port Grimaud er en vakker by, i fjor passerte vi noen av disse husene og jeg tenkte at her kunne jeg svært gjerne bo :o) Vi har allerede leid for denne sommeren i Cavalaire sur mer, men titter gjerne på "dine" leiligheter ved en senere anledning :o) Ha en herlig kveld! Klem fra Nina