mandag 29. april 2013

Spesialpris på leie av eksklusiv leilighet i Ste.Maxime!!!

Til de av dere som har mulighet til å ta ferie i juni, må dere lese dette! Her har jeg en helt ny og lekker leilighet langs strandpromenaden i Ste.Maxime til leie. Den har 3 soverom med dobbelseng inkl. bad på hvert soverom. Siden jeg la ut annonsen for en tid tilbake har responsen vært overveldende, og i skrivende stund har jeg gjester fra Norge som bor der og er kjempe fornøyde.

Men det eneste som ikke er fylt opp nå er juni måned. Derfor har jeg den gleden av å tilby alle mine lesere her på bloggen og de som følger meg på facebook, en spesialpris.

Pris pr.uke i juni 2013 er NÅ 1000 euro som inkl.sengetøy og 2 håndklær pr.person (ikke badehåndkle). Før pris har vært opptil 1400 euro i juni...så dette er en unik sjanse til å bo eksklusivt til en rimelig penge. For mer info og bilder, trykk HER, eller send meg mail til maylissmaliva@yahoo.no! Da avslutter jeg igjen med følgende; her gjelder det å være førstemann til mølla!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Som vanelig ser det utrolig fristende ut:)
Herlige bilder:)
Ønsker deg en herlig uke
Klem Merete

H. sa...

Rart det der med juni mnd....
Ser jeg også får aldri full utleie den mnd....tror mange nordmenn begynner først ferien etter at skolen slutter....

ღ OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Ja, det høres veldig fristende ut, men har vært heldig å få låne den flotte vingården vi var på ifjor i år igjen, så vi får vel vente til sensommeren..Sikkert vakkert der nede nå,så kos deg og nyt den flotte tiden..

Anonym sa...

Hei.
Er akkurat kommet hjem etter en uke i denne flotte leiligheten. Lekkert innredet og en herlig balkong. Ha med "skojern" for å få bilen inn i garasjen. Den var vel trang.... Været var vekslende de første dagene men tak over balkong: rosevin og kos.. Hva annet kan man ønske seg. En tur til Gassin for lunsj i sol, en kveld på middag på restauranten Les Gorges de Pennafort nær La Motte. Bestilte 6 retter men fikk 19. En opplevelse både for mage og lommebok... Såjeg kan varmt anbefale denne leiligheten.

Maliva`s verden sa...

Hei anonym. Så hyggelig å høre at dere var fornøyd med leiligheten og oppholdet. Synd jeg ikke fikk truffet dere. Flott at du la igjen tips til spisested i La Motte også. Da ønsker jeg dere velkommen tilbake i juni :o)