onsdag 10. april 2013

Louis Vuitton & Katrin Uri in my house!

Det er utrolig hvor mange hyggelige bekjentskaper jeg får gjennom bloggen min. I går hadde jeg kaffebesøk av to kjempe koselige "damer/følgere" som viste seg å være like frankofile som meg. Utrolig men sant hadde også ho ene kjøpt med silkeblusen fra Katrin Uri til meg. Det er en bluse jeg har ønsket meg lenge, og ikke fått ut av hodet. Merciiiiii Oddveig;o)

Derimot Louis Vuitton vesken hennes forblir nok en enda større hodeplage. Hun hadde nemlig akkurat den vesken jeg flyr på markeder for å finne....Er det mulig sier jeg bare, hm..., hvis ikke hun velger å selge den til meg, så får jeg bare lete videre.Takk for besøket O & N....vi sees nok plutselig igjen:o)

5 kommentarer:

Katta sa...

Vilken fantastisk bloggläsare du har som kommer med så fin present till dej :) Roligt att få möta dem med. Den Italienska fiskrätten i förra inlägget tilltalar mej för att inte tala om efterrätten ;) Önskar dej en bra lillördag, kram Katta

Bente sa...

Heldige deg. For en nydelig bluse. Me like veldig godt. Kanskje min jakt starter? Louis Vuitton derimot står ikke på min ønskeliste.
Ha noen fin dag.

Anonym sa...

Så herlig med koselig bloggvenninne sekk:)
Og så utrolig heldig å få denn nydelige blues:)
Ønsker den fortsatt herlig uke
Klem Merete

momentsandeasyliving sa...

Litt rart etter mailene vår..men den vesken har jeg og!!
Elsker den..
Jeg er på jakt etter en gammel Noe`..og de er jo så mye finere når de er mørke og brukte...
jeg setter ofte min ut i solen for å få fortgang på det..
Jeg skal tråle bruktbutikker og marked når jeg kommer ned..men kjenner jeg er litt skeptisk og,for å bli lurt...

Ha en fin fin dag.

Klem:)

Ingrid Tunheim sa...

Så hyggelig med besøk og flott gave. Jeg tenker at det finnes så mange flotte og luksuriøse vesker fra Prada, MiuMiu, Chanel osv. LV er jo fine de også, men det finnes så mange kopier at det ikke er kjekt lenger. "Alle" sydenturister kommer fra Tyrkia ol. med sine piratkopier og jeg våger å påstå at der ER kopier. For min del ønsker jeg meg en Chanel 2.55....men akk så dyrt!!!!