torsdag 28. mars 2013

Påskekos!

Med tulipaner, gåsunger, kvikk-lunsj, norsk påske-marsipan og mye annet godt, har det blitt skikkelig påskestemning her hos oss også.

Men påske-eggene til døtrene våre åpnes ikke før på påskaften....da må de først fullføre et "rebus-løp" her i by`n, godt planlagt av både mannen min og meg, inkl. noen flere. Mer kan jeg ikke røpe her på bloggen, men det blir ihvertfall gøy!

Den tyske sjokoladeharen fra Lindt er populær til påske her i Frankrike. Vår veier 1/2 kg. så enda godt vi får besøk som kan hjelpe oss å spise den opp.

Ellers har påsken med seg et viktig budskap, noe som betyr mye for meg og min familie. Fortsatt GOD PÅSKE til alle dere som titter innom bloggen min!

6 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Såna harar såg jag nu förut när jag handlade, men inte så stor. Kommer och bli gott och äta upp den. Låter jätteroligt med tipspromenaden i byn.
Önskar dig en härlig glad påsk
Stor kram
AnnaMaria

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei!
Det er godt dere har litt norsk marsipan og sjokolade, selv om det sikkert er mye godt å få kjøpt i Frankrike også! Lykke til med rebusløpet i morgen, og riktig god påske!

Klem Cathrine :-)

Gry sa...

Åh, så koselig å se at dere nyter litt norsk påske også :) Kvikklunsj og marsipan hører med, spesielt det siste for min del! Eeeelsker marsipan! :) Rebus ja, det hadde vi for våre gutter inntil nylig også og det var så artig. Nå er de mest interessert i få egget og godisen.. hi hi.. Flott at dere holder på tradisjonen! Ja, påskens budskap er viktig, la roen senke seg og litt tid til ettertanke..

Her er det som du så sol og kaldt, tenker dere har det deilig i varmen der dere er. Men ikke så værst å kjenne sola varme her heller, og så fryder vi oss over snøen som smelter litt mer dag for dag ;) Riktig god påske til deg og dine, koooos dere! Nå er det frem med boka, marsipanen og UT i sola! :) Klem fra meg

Unknown sa...

Koselige bilder! God påske til deg også. :-)

All Seasons sa...

I hope that you have a wonderful Easter celebration with your family.
Enjoy this lovely days..

Hugs,
Patricia


H. sa...

Koselig med litt "Norsk" sjokolade også :)

Nyt fine påskedager, håper solen skinner hos deg, hører fra min venninne som feriere i VilleFranch, at de har mye dårlig vær, bortover regn og vind....