mandag 4. mars 2013

Nye klær på plass, og det er også jeg her i Frankrike.

Etter en hektisk med veldig koselig uke i Norge, må jeg nok si pr. i dag, borte bra men "hjemme" her i Ste.Maxime er best.

Som jeg skrev i forrige innlegg ble det litt shopping på meg. Selvom butikkene rundt her bugner av masse lekre klær og merker, så har jeg fortsatt mine favoritt merker.

Palma-jeans og kul genser fra Line of Oslo, to overdeler fra Day, og en tunika fra Chill Norway var noe av det jeg kjøpte meg.

Ellers startet dagen med lang tur med min kjære, etterfulgt av lunsj på balkongen som bestod av rundstykke med valnøtter og BRUNOST. Nå skal jeg svare alle dere som har sendt meg forespørsler ang.utleie...og de er ikke få. Veldig hyggelig at dere har funnet veien til bloggen min. God ukestart til dere som titter innom!

6 kommentarer:

Sologbolig sa...

Tenker du synest det var deilig å returnere til St. Maxime. Vi var der i forrige uke, vinterferie langs Middelhavet (det må vi jo se minst ein gang i året!!). Så mange nydelige steder og vi besøker de igjen og igjen !! Ha flotte dager der sør ! Klem. (ligger et innlegg på bloggen min nå om turen)

Elin | Draumesidene sa...

Lekre klede!
Forstår det må vere godt å kome tilbake til sol og varme. Skulle nok bodd lengre sør eg også ;)

God klem,
e :)

Anonym sa...

For noen herlige nyheter du fikk kjøpt deg når du var hjemme :)
Ha en herlig uke
Klem Merete

Anonym sa...

Hei. Vil bare inn å si at du har en koselig blogg :) Skjønner at du koser deg i Frankrike. Ha en fin kveld.

Anonym sa...

Så fint innkjøp a mor! :)
gjem det godt i klesskapet ditt nå, hvis ikke så vet du hvem som finner det :)

-Nathalie

H. sa...

Bare vent, noen år til så har du funnet "dine klesbutikker" i France også....ser jeg shoppet nesten ikke klær "hjemme" lenger, og ihvertfall ikke sko, vesker eller sminke....alt det kjøpes her i bella Italia :)