mandag 25. mars 2013

Bikinivær og vakre blomsterbed.

Hei, håper dere har hatt en fin start på påskeuken. Ut ifra bildene jeg ser på facebook skjønner jeg at solen skinner både på fjellet og i byene. Det unner jeg dere virkelig!

Her har det vært litt overskyet og regn i helgen, men i dag var det frem med bikinien igjen. Herlig!

Endelig fikk jeg tatt noen bilder av blomsterbedene i by`n. Her setter de sammen planter i alle varianter og farger, vakkert ikke sant?

Denne steinbenken er alltid opptatt i høysesongen, men i dag var det ingen mennesker å se. De fleste var nok og spiste lunsj tenker jeg. Pussig hvor stille det er i gatene mellom kl.13 - 15.

Nå skal jeg inn å pynte til påske. Første gjester som kommer på besøk, er en herlig gjeng fra England som bor her i Ste.Maxime. Så skal det bli spennende å se hvem flere som dukker opp i løpet av påsken;o) A bientôt!

7 kommentarer:

Marit sa...

God påske! Forstår godt at du trives - med masse blomster og varme... Forundrer meg ikke om jeg kommer en tur - en eller annen gang :o)
Klem Marit

ChezJeanette sa...

Ååååå så vakkert det er rundt dere! Er litt misunnelig kjenner jeg :-) kos dere og God Påske til deg og dine!
Mvh Jeanette

Kristins Hus sa...

herlighet så vakkert:-) du er utrolig heldig!! ha en riktig god påskehøytid!! -Kristin-

Bente sa...

Sol er det her også, men ikke bikini. Isen ligger i kanalen her på sjøbua vår.
Kylleform ble servert igår til datter og svigersønn. Vi koste oss veldig.
Ha en fortsatt god påske.

Landcharm sa...

Ønsker deg en riktig god påske!

Hverdagsliv det gode liv sa...

Så utrolig deilig det der så ut :o) kan nesten kjenne blomsterduften og varmen helt opp hit :o) Godt å titte på slike bilder akkurat nå, for her snør det tett, og ikke akkurat loddrett... Ha en deilig god påske! Klem fra Nina

♥ Netta ♥ sa...

Her er det enda en stund til bikinien kan komme frem gitt, men solen skinner og snøen smelter - endelig. For et nydelig sted dere bor, der kunne jeg virkelig ha kost meg uten å tenke på kjas og mas hjemme. Men, vi får nøye oss med et par sommeruker der nede - foreløpig ;-)

Ønsker deg en herlig påske!

Klem
Netta