torsdag 28. februar 2013

"Et lite stykke Norge".....

Hei alle sammen. Beklager at dere ikke har hørt fra meg før, men det har gått i ett siden flyet landet på søndag. Som flere av dere sikkert skjønner på bildene, befinner jeg meg nå i Fredrikstad.

Og da måtte jeg så klart innom Gamlebyen en tur. Ettersom jeg har så mange lesere fra alle verdens hjørner, passer det med bilder derfra. "Et vakkert stykke Norge".....som er enda koseligere å besøke om sommeren. Da er det bl.a marked hver lørdag på torget under her.

Jeg kjenner det er godt å være tilbake, og fått hilst på familie og venner igjen. I dag kommer sønnen og det blir xtra stas. Ikke alltid lett for a`mor med den lange avstanden mellom oss.

Så blir det en kjapp tur til Sverige som ikke ligger så langt herfra, og til slutt avsluttes helgen hos gode venner i Oslo.

Men først skal det shoppe`s litt til. Så det spørs om jeg må anskaffe meg en ny koffert. Her var nemlig handlelisten lang, både for meg selv, og mine kjære der nede i varmen;o)

Jeg skal nok vise dere hva jeg har kjøpt av klær ihvertfall, men det får vi ta da jeg er tilbake i Ste.Maxime igjen. skal jeg nyte de siste dagene, og samtidig vil jeg ønske dere alle en fin helg.

10 kommentarer:

Monica sa...

Halloj !!
Vad vackert det ser ut !!
Du har allt två vackra länder att vara i....<3
Låter sååå mysigt med hemmasemester.
Stor kram till dig o familjen....:)
Monica i Rom

Anonym sa...

I Fredrikstad er det mange flotte plasser. Ved sjøen,- Foten, Mærrapanna, Engelsviken m.fl. -Vaterland v Gamlebyen, Gamlebyen. Plasser jeg aldri blir lei. Gamlebyen er spesiell, og flott på vinteren også. Snø, store flotte trær uten blader, sola som skinner gjennom grenene, og gjennom tåkedisen, stor isflak som seiler oppover elva. Stille og rolig. Helt annen stemning enn på sommeren. Flere burde ta turen på denne årstiden også. Jeg er fra Rælingen, utenfor Lillestrøm. Har bodd i Fredrikstad i snart 12 år, og har kanskje vært på flere steder enn mange "innfødte". Er innom bloggen din jevnlig. Har blitt inspirert og fått lyst til og dra til Frankriket. Mange fine steder du tipser om. Frister med ferie i Ste.Maxime. Håper du får ett fint Norgesopphold.
Hilsen Jane H

Bente sa...

Hyggelig å se deg i mitt nærmiljø. Ser du har vært hos Ann Helen i Kong Fredriks Damer. Mye fint å finne der. Lurer på om du så Galleri Mimosa? Min dater starter den og drev i 7 år alene. Hun solgte for to år siden idag til de som driver der idag. Nå jobber hun hos H&C, som du gjorde.
Butikken i Gamlebyen er lekker! Så er jo fergen blitt gratis også.
Ønsker deg et fint opphold i Norge.

Anonym sa...

Så herlige bilder dette var og sikkert kjempe kos å være hjemme en tur:)
Du må bare kos deg masse og nyte dagene:)
Klem Merete

Mor Inger`s hus sa...

Fredrikstad er en flott by.
Kos deg og nyt norgesdagene.

:) Inger

Katta sa...

Så vacker stad! Måste kännas härligt att komma "hem" på blixtvisit. Ha en go tur till Sverige med :) Kram Katta

Unknown sa...

Ja, det var noe kjent! :)
Kos deg mens du er i Norge også:)

Ha en flott helg:)
Klem Linda

H. sa...

Så koselige bilder du har tatt fra Gamlebyen i Fr.stad !

Virkelig ett nydelig sted.
Var der seneste i sommer, besøkte en venninne som har hytte i nærheten, og vi gikk der på lørdagsmarkedet, så moro !!

Kos deg, og husk å kjøpt med påskemarsipanen, så du har i Frankrike....hihih

god helg :)

Villa von Krogh sa...

Riktig GOD helg til deg også vakre! :) Kos deg masse.
Klem Anine

Gry sa...

Hei du skjønne venn, velkommen hjem til gamlelandet igjen! Du er kanskje på tur tilbake allerede? Uansett, kos å tenke på at du ikke var SÅ langt unna i helgen.. he he... ;) Gamlebyen er jo så koselig da! Tenker det var stas både for deg og for familie og venner og ha deg tilbake for en liten stund :) Ekstra stas med sønnen da <3 Håper du har storkosa deg! Du har i alle fall fått oppleve flott vintervær disse dagene går jeg ut ifra, deilig med våren som ligger foran oss nå. Vi hørs! Klem :)