mandag 18. februar 2013

Her er vi også i feriemodus!

Jeg gjør som franskmennene flest og tatt meg to uker ferie. Nå skal det sies at det er skolene som har 2 uker ferie, og det merkes med bl.a mer liv i gatene. Så i dag var vi heldige å få bord (uten at vi reserverte)en populær strand-restaurant som ligger mellom Les Issambres og Ste.Maxime.

Jeg vet at det er mange av dere som setter pris på å få tips om gode spisesteder her i område, og jeg sier bare denne restauranten dere besøke. Vi har falt pladask for deres "Risotto Homard".....noe dyrere så klart, men verdt det. For her er det topp service også.

Men det er viktig å bestille bord i god tid, så derfor legger jeg ved telefon-nummeret; 0494494086 til dere som lar dere friste med et besøk her.

Ellers har døtrene koselig besøk av ei venninne fra Norge, og ettersom det er "vinterferie".......passer det jo perfekt å prøve seg på skøyter (kunst-is) igjen. Jeg for min del skal fortsette å nyte solen og varmen, for om noen dager venter snø og kuldegrader på meg...forts.følger;o)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åååå.. hvor godt det høres med ferie og i sånne omgivelser:)
Her får man jammen både sommer/sol og vinter:)
Nyt ferien
Klem Merete

Mette Irgens sa...

Jeg har spist der, og det var meget bra. Husker ikke hva vi spiste, men bare at det var meget godt - og servicen var upåklagelig! Dette stedet kan anbefales på det varmeste! :)
Ha en flott ferie! :)

Klem, Mette

H. sa...

Så deilig mat !!

Ja, hvis du skal hjem til gamlelandet, finn frem gummistøvler.... :(
Her er det i skrivende stund ikke kaldt, men mye slaps......

Glad jeg reiser om dagen tilbake til litt andre værforhold...hihi

Uansett hvor du skal, GOD TUR :)

Trude sa...

Hei!

Tusen takk for restauranttips!:-) Jeg skal til Sainte Maxime til sommeren, og da vil jeg ta med meg mannen min hit:-)Lengter mot sommer og varme når jeg ser slike bilder:-)

Hilsen Trude (www.happytimes.no)