torsdag 16. august 2012

Her bor vi akkurat nå!

Bonjour! Da kommer det et aldri så lite livstegn fra meg igjen. Nå har jeg og familien min virkelig tatt oss ferie, akkurat som franskmenn.

I 2 uker nå, bor vi midt på torget i gamlebyen i Ste.Maxime. Dvs. vi bor i naboleiligheten til der vi har feriert i flere år på rad. Jeg bare elsker å starte dagen her på balkongen, med kaffe, croissant, ost og fikenmarmelade.

Med både dufter fra egne urter, baker`n som holder til rett nedenfor og ikke minst bare kjenne seg som en del av det franske livet.

Kveldstemning med de faste salgsbodene på plass.....

.....og litt mer hektisk utenfor i dag, da det holdes matmarked nede på torget.

Mens de andre sover, har jeg allerede vært tidlig ute og handlet kurven full. Jeg kommer tilbake med flere reisebrev fra Ste.Maxime, men nå ville jeg bare titte innom for å vise hvor vi holder til;o)

10 kommentarer:

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Det ser så koselig ut der ! God ferie !

le petit jardin sa...

Här snubblade jag in, till en riktigt trevlig Blogg...Ni verkar ha en riktigt mysig semester och man blir väldigt sugen på att lämna Sverige och titta ner.
Vill erkligen ner till frankrike..så har du några extra goa tips?

Kram Kajsa

Anonym sa...

Magisk... Rett før jeg blir frankofil selv når jeg følger med bloggen din <3

Hils gjengen.....

Klem Camilla

Bente sa...

For mrd en drømmeverden. Trenger ikke si noe mer.

Anonym sa...

Så herlige bilder du viser! Vi( mannen, barna på da 1 og 9 år pluss svigers og svoger) har lyst å leie hus i Frankrike neste sommer. Har du noen tips?:) vi vil bo i nærheten av kysten det bør ikke være midt i ødemarken men heller ikke midt i storbyen. Alle tips om utleie steder restauranter shopping bading osv tas imot med stor takk!:))

H. sa...

Nyyyyt ferien !

Samme her i Italia nå, august mnd (som også er den varmeste mnd) er det fellesferie - kryr med folk i Bolsena for tiden.

Ciao :)

Fru Thronsen sa...

Savn, savn, savn!!! St maxime er bare så utrolig koselig:) gleder oss til vi skal tilbake neste år :) og Fruen gleder seg til neste blogg innlegg fra deg:) Au revoir

Anonym sa...

Så herlig med litt ferie:)
Ser ut som en drøm:) skjønner godt at du nyter å sitte der på morgenen:)
Nydelige bilder

Klem Merete

Katta sa...

Det ser helt fantastiskt ut Maliva! Jag får sån längtan när jag ser, jag kan känna värmen dofterna och höra ljuden :) Ha det så gott, kram Katta

Maliva`s verden sa...

Til dere som ønsker å leie....kan ta kontakt via mail. (may-liss@maliva.no) Ellers kommer det fortløpende tips her på bloggen min. Henviser også til tidligere innlegg!
Hyggelig at det frister med ferie i "mitt" område her i Frankrike.