tirsdag 28. august 2012

Forventning;o)

Etter å ha bodd i koffert i 4 uker, er det godt å være tilbake til huset "vårt" igjen. Det har blitt litt shopping på a`mor, og mens jeg styrer rundt og får tingene på plass....fikk jeg også tatt et fint bilde av mannen min der han sitter på terrassen.


Vi har forventning til det som ligger foran oss:o)

13 kommentarer:

Anette Willemine sa...

Hei, du gode! Måtte inn og si hei her hos deg. Du har så mange vakre innlegg og bilder at jeg drømmer meg helt bort. Etter to uker på Kreta er varme noe jeg skjønner at jeg trenger mer av. Hos deg ser det virkelig ut som du får mer enn nok av det. :o)
Så godt å høre at du trives og nyter hverdagen i Frankrike. Jeg er så glad på dine vegne!

God klem fra,
Anette Willemine

Katta sa...

Så fint! Vad mycket fint de har i butikerna i Frankrike och så fint de exponerar det. Jag skulle lätt ruinera mej på en shoppingtur där :D Ser så rofyllt ut där mannen din sitter och spanar. Kram Katta

H. sa...

Godt å få pakket ut koffertene tenker jeg, få hengt klær i skapene, få ting på plass, og roe seg ned i vante hjemme-omgivelser, nyyyt !

Stilig bildet av mannen din - tro hva han ser etter?

Ciao fra Italia, hvor vi endelig har fått tempen ned til rundt 30 grader etter denne helgen, og det liker jeg nok bedre enn 36 ...hehehe

Nooria sa...

Jeg skjønner godt at dere er forventningsfulle :-).

Jeg så innlegget ditt lenger ned om franske fristelser, og kom på at jeg ble veldig forelsket i oliventapenade den dagen jeg var i St. Maxime. Underlig nok (ettersom jeg elsker middelshavsmat generelt og oliven spesielt) hadde jeg verken smakt det eller hørt om det før. Nå spiser jeg det neste daglig ;-).

Takk for inspirasjon og impulser!

Mor Inger`s hus sa...

Du har en skikkelig nytelsesblogg.

Her jeg sitter i øs-pøs, er det godt å la tankene vandre til varmere strøk.

Ha en fin dag.
:) Inger

Thelma Louise sa...

skjønner dere koser dere og nyter.:)

skarbbis med nytt.:))

her er det grått i dag, venter på regnet :-)

KLEM

ღ OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Hei!
Må bare være nydelig å bo i dette landet..Har alltid ønsket meg en ferie i disse områder og endelig ser det ut som vi skal det..Har fått låne en liten vingård oppe i landsbyen Flayosc og gleder oss masse til det..Men masse ting jeg lurer på.Elsker jo markeder,men hvordan finner jeg de? Tenkte titte litt mere hos deg på bilder osv..ser veldig vakkert ut der nede..Hvordan er temperaturen der i sep/okt? Hyggelig om du har anledning til å svare..Ha en fortreffelig uke..Mvh Bente.

Maliva`s verden sa...

Hei Bente!Her legger jeg ut en link til markeder i hele Frankrike...http://vide-greniers.org/flea-market-france.php
Kommer også til å lage et blogginnlegg om det etterhvert..
Ang.temperaturen her i sept..er det fortsatt sommermåned med badetemp.og masse sol...Oktober er også varm, men noe mer ustabil. Så heldig dere er som skal bo på en vingård...håper du lager blogginnlegg derfra etterhvert. God ferie.
Maliva

Anonym sa...

Godt å komme på plass og skjønner godt forventningene:)
Nydelige bilder og den boks var herlig:)
Blir spennende og gleder meg til å følge med:)

Klem Merete

Guttemamma sa...

Borte bra osv...Er det sånn at du virkelig kjenner deg hjemme nå?? Høres iallefall ut som dere har gjort det rette valget!
Klemmer♥

Thelma Louise sa...

Stadig små prosjekter :-) det må vi jo ha. Og mye tar tid, sånn er det bare.

Skjønner du koser deg og nyter. Vært en deilig dag her i dag, men morgen var typisk duggete. Må jo vare være innstilt på at den sniker seg på oss. Så da er det greit, noen mnd nå :-)

Og hjemme er jeg ikke så flink til å kose meg ute. Får ikke noe svung på utelivet her, fine hygge ting er i Sverige , det er liksom der jeg er uteog lager ute hygge. Men må prøve å få til litt hjemme,er jo tross alt her vi bor :-)

Spirea sa...

Så flotte bilder - og så fint det er å gå i forventning til det som ligger foran :) Det er fint, det å leve i spenning, håp og glede. Håper det ligger masse godt dere fremme for dere - og at dere nyter dagene her og nå :)
God klem

Hege Morris sa...

Så herlige ting du har kjøpt.
Lykke til!! Vi drar til Lagos, Portugal i 2 uker på mandag!! klem Hege