søndag 18. mars 2012

Minnerike bilder fra -80 tallet.Utrolig mange minner man finner når man sjauer slik vi har gjort disse ukene. Helt innerst på loftet fant jeg disse to bildene fra Bonita-tiden på -80 tallet. Bare så synd jeg ga bort den lampen som er avbildet på det høyre bilde. Det er forresten bilde av en kollega på Bonita.
"Hunza"? Ja det var Oslo`s hotteste klesmerke......og kanskje noen av dere fortsatt har et Hunza-plagg hengende i klesskapet?Bildene skal stå trygt på et lager inntil videre....så vil tiden vise hvor de blir tatt frem igjen. Blir spennende det også......smil!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Kjempe artig når man kommer over sånne ting:) Bildene var kjempe fine og de passer inn i dag også:)

God kveld!

Klem Merete

H. sa...

Ja, gud hvem hadde vel ikke badedrakt fra HUNZA ??

Husker bildet til høyre, jeg...det med Elsa og lampen, husker Kristin kjøpt lik da hun var i London, på det glade 80-tallet og siste jeg vet, hun har den faktisk fremdeles, den er sååå fiiiin !!

Morsomt å mimre litt...!!

Ja, veldig fornøyd med stripene, det er liksom det å finne stilen litt elegant, italiensk (og ikke dra inn det som er hot i Norge, for det blir helt feil, syns nå jeg) Du vil også merke det når du kommer til France, stilen er noe annet, og Norsk stil - ja, den må du liksom "legge igjen hjemme" hehehe

Todeloooo - og god tur nedover :)

Landcharm sa...

Det går i rydding og klargjøring skjønner jeg. Siste forberedelser. Må være litt rart, men veldig spennende.

Anonym sa...

Hei,

Fikk nettopp et hot tips fra Helen om å gå inn og titte på innlegget ditt... ;)
Så morsomt å se... Ja, jeg har faktisk den lampen fortsatt, og en lignende i samme stil ;-) Jeg har ikke så mye annet i art deco-stilen, men lampene er så fine så èn av de står fortsatt i stuen og bryter stilen..
Moren min har faktisk spart på en Hunza kjole! Dere husker den sikkert; typisk sort Hunza oventil med åpen rygg med sløyfer. Sydd sammen med et taftskjørt som strutter i en lakserød farge. Tror den var avbildet på en reklameplakat den også...?! Den skal få ligge i innerst i skapet en stund til har mor bestemt seg for.
Hun trodde kanskje at barnebarnet som nå er 16 ville synes den er noe, men nei - det var ikke klaff der...

Så spennende med det gode liv i Frankrike, Mai Liss - og så gøy at du og Helen har funnet hverandre i blogglandet...

Masse lykke til!

Klem fra Bonita-Kristin

Maliva`s verden sa...

Hei Bonita-Kristin. Så utrolig hyggelig å høre fra deg igjen. Ja det er gøy at jeg og Helen har funnet hverandre her i blogglandia. Blitt en del mimring fra Bonita-tiden ettersom det ene og det andre dukker opp i sjauinga her hjemme. Gode minner å ta vare på ikke sant;o)
Nå ligger det en spennende tid foran oss i Frankrike..og da setter jeg xtra pris på kontakten med Helen i Italia. Så hyggelig at dere fortsatt holder kontakten...PS! Heldig du som fortsatt har beholdt lampen...det var Dale som kjøpte den for meg i London. Klem fra meg

Mor og datter sa...

Ååh så fine bilder ;-) gøy med minner da;)
Ønsker deg en fin uke! Klem

Katta sa...

Ursnygga bilder! Skulle lätt sätta upp dem på väggen men förstår att du inte kan ta med dej allt till france :) Antar att Bonita var en klädbutik? Kram Katta