onsdag 7. mars 2012

Fargerike og resirkulerte produkter fra LittXtra.Jeg kjøpte disse to kjølebaggene fra LittXtra i fjor sommer, og de var med oss på stranda hver dag i Frankrike. Et par kjøleelementer i den store baggen, holdt mat, frukt og drikke kjølig langt utover dagen. Den store har også blitt med meg på noen "Harryturer" til Sverige. Nå står de fremme igjen, klar for vår lange biltur til Frankrike om noen dager.Sterke farger, og resirkulerte materialer er i skuddet som aldri før. Derfor har disse veskene blitt svært populære. Under her ser dere bl.a vesker, penal og pung. De store veskene er romslige og håndtaket er flettet inn i vesken på en slik måte at den tåler flere kilos vekt. Passer også godt både til stranden og handleturen.

Denne praktisk PC-puten i retro-flower, har jeg nå på fanget med pc`n min på.
Perfekt og stabilt underlag, slik at jeg unngår overoppheting. Den har en hard plate på den ene siden hvor lap top´n plasseres og mykt stoff fylt med isoporkuler på andre siden. Mål:38x27x8 cm. Finnes i forskjellige motiv.LittXtra startet i august 2011 med "Åpent Hus" med salgsutstilling på Malterud gård i Vestre Toten, der har de innredet stor kårleilighet til "gårdsbutikk". Dette var en suksess fra første dag. Folk strømmet til og har kommet tilbake gjentatte ganger med venninner, svigerinner, døtre, kollegaer.... De holder nå "Åpent Hus" på gården en helg i måneden, som annonseres på LittXtra.no sin Facebook-side. Derfor anbefaler jeg deg å trykke på "liker" så vil du få invitasjon og oppdatering på hva som skjer.

I disse dager reiser Hilde tilbake til Filippinene for å gå på skattejakt etter nye spennende produkter, og etterhvert ønsker hun å dele inntrykkene fra "reisen" på sin egen blogg.
Dette liker vi Hilde, så kom igjen!

DA VIL JEG TIL SLUTT ØNSKE "LittXtra" MASSE LYKKE TIL VIDERE.

3 kommentarer:

All Seasons sa...

What a nice bags. This is great for the beache :-)
I want to take a look on the site.

Have a nice evening
Hugs,
Patricia

Elin | Draumesidene sa...

Kjempefine! Og tenk at det går mot vår og sommar! Me LIKE! Håper dagane går fort mot avreise, du må vere heilt svimmel av forventning? Eg reiser aldri eller sjelden nokon stad, eg har problemer med å psyke meg opp til å tenkje at rygg og helse oppfører seg på turen. Men eg sa til mannen min ein dag, at viss ML er med og hjelper til med å få ein tur på plass, så KANSKJE eg kjem meg til Frankrike! ;) For du skulle vel jobbe med slikt, eller har eg misforstått?

god klem,
e

Helena, The Swenglish Home sa...

Kära May-liss,

Tänk att månaderna har flugit fram så att det alldeles strax är dags för er stora flytt! Och vad jag har sett här och på FB, så kommer du att ha fullt upp med dina nya uppdrag där nere - spännande!

Produkterna du visar i detta inlägg är så läckra, underbara färger och med ett återvinningstänk som jag verkligen gillar. Verkar vara ett spännande företag, LittXtra!

Stor kram till dig och kör nu försiktigt ner till Frankrike, kära May-liss!
Helena