onsdag 4. januar 2017

Et tilbakeblikk på 2016!

Godt Nytt År! Før jeg fortsetter med mine reisebrev fra Estland, stopper jeg opp og tar et tilbakeblikk på året som har gått her på bloggen. JANUAR; starter for min del alltid opp med å drømme meg tilbake til varmere strøk, og hvor vi ofte legger planer for sommerens ferie.
FEBRUAR; Skrev jeg bl.a om den vakre eiendommen i Les Issambres, og mimring fra tiden vi leide der. Mer om det kan du lese om HER!
MARS; Tok jeg deg med på bilturen til vårt andre hjemland Frankrike, med stopp i Como/Italia. Mer om det kan du lese om HER!
APRIL; Etter ønske fra av mine følgere på sosiale medier, delte jeg tips til overnatting i Tyskland, Sveits og Frankrike for de som skulle på bilferie i Europa. Mer om det finner du HER!
MAI; Etter en meget hektisk vinter/vår hvor jeg var med på flere større prosjekter ifht. min jobb som Visual Merchandiser i Home & Cottage, var det først i mai jeg hadde anledning til å takke ja til en ny bloggtur. Det ble en hel uke`s drømmereise langs kysten i Kroatia, hvor jeg la opp programmet selv i samarbeid med Kroatiska Turistrådet og min kollega Eli bak bloggen Dit Peppern Gror (#thetravelingblondies). Vi startet med overnatting i byen SPLIT, før vi kjørte videre innom "charterfavoritten" MAKARSKA og overnattet der en natt.
JUNI; Fortsatte jeg videre med reisebrev fra vår biltur i Kroatia og her ble det flere innlegg fra HVAR som jeg falt pladask for. HER kan du lese om "Vinsmaking" og HER kan du få overnattingstips. Videre gikk ferden innom Ston og "Østerssmaking ved Europa`s svar på den Kinesiske Mur", som du kan lese om HER!
JULI; Siste stopp på vår spennende og innholdsrike reise var  i DUBROVNIK , og HER får du overnattingstips. Samt utfluktene vi hadde til den sjarmerende perlen CAVTAT og KONAVLE-DALEN som jeg skrev om i AUGUST.


SEPTEMBER; Endelig var jeg tilbake i Frankrike igjen! Denne gangen var det helt nye områder av Frankrike som skulle utforskes sammen med min venninne som jeg bodde hos i Languedoc-Roussillon område. Første reisebrev derfra var fra CARCASSONNE.
OKTOBER; Etterfulgt med reisebrev fra NARBONNE og "Matmarkedet i Narbonne". I tillegg "På 4-hjul langs Canal du Midi" , Fjellandsbyen MINERVE og sist men ikke minst "En typisk feriedag i Bize-Minervois".
NOVEMBER; Kom reisebrevene fra høsten bloggtur til KRAKOW som var i samarbeid med Polska Statens Turistbyrå og #thetravelingblondies. Jeg startet med "En reise i kultur og gastronomiske opplevelser i Krakow`s tidligere tobakksfabrikk; Tytano", som du kan lese om HER! ....og fra jødedistriktet KAZIMIERZ. Restaurantbesøket hos SZARA GES måtte også skrives om, inkl."Magiske Krakow" og deres Spa-tilbud.
DESEMBER; Julemarkeder er alltid spennende å besøke, og jeg var ikke vond å be med på tur da VisitEstonia inviterte meg med på noen spennende dager både i Tallinn og en annen by jeg aldri hadde hørt om tidligere. Mer om det kommer etterhvert. Jeg ser tilbake på året med stor takknemlighet, selvom helsen min har vært på bånn. Nå tar jeg fatt på et nytt "blogg-år". Håper du også setter pris på å følge meg videre....:o)

1 kommentar:

FREEDOMtravel sa...

Härliga resor! Önskar Gott Nytt reseår 2017!