søndag 31. juli 2016

Tips til overnatting i Dubrovnik; Rixos Libertas Hotel!

Go`kveld! Etter noen uker med ferie fra bloggen, vil jeg følge opp der jeg "slapp" sist. Jeg vet at flere av dere ønsker tips til overnatting i Dubrovnik-området. Men ettersom dette var mitt første besøk i Dubrovnik, falt jeg pladask for hotellet vi bodde på. Det vil si, kommer jeg tilbake med min kjære vil jeg garantert bo nettopp her på Rixos Libertas Hotel. Så dette får bli min anbefaling!

Når jeg bor på hotell, må jeg innrømme at jeg liker det "lille" ekstra. Alt fra lekkert interiør, god seng, havutsikt....og et drømmebad helt for meg selv, kunne jeg ikke ha det bedre. Jeg skjønner fort at jeg nå befinner meg på et luksuriøst 5-stjerners hotell.

Jeg skulle så klart hatt mer tid til å sitte her ute på terrassen å nyte den vakre havutsikten, men det får jeg ha tilgode. Det tok ca. 20 min å gå til Gamlebyen, så her kan man nyte en perfekt blanding av bylivet og strandlivet.

I tillegg til flere salonger, restauranter og en bar, har man også mulighet til å shoppe i hotellet`s butikker. Ønsker du derimot å roe ned og unne deg noe xtra kan du benytte deg av Spa-og velværesenteret.
Det er kanskje kjedelig å se bilder av alle "frokostsalene" jeg besøker, men jeg må få med at utvalget her slår det meste. Ganske "enkel" min porsjon kanskje, men smakfull foran en lang dag på farta;o)
Men gourmet-måltidet vi fikk servert på en av hotellet`s 3 restauranter Lalezar Grill House må vi ta en nærmere titt på. Som dere ser på bilde, ser jeg riktig så fornøyd ut. Her får vi servert en nydelig hvitvin fra Istria.
Det hele startet med en skalldyrsalat, hvor blekksprut var hovedingrediensen i en velsmakende olivenolje fra området.
Deretter en smaksbombe av de sjeldne; Scampi i kremet urtesaus, og blekksprut-risotto med sopp. Yummi!!!

Hovedretten; En av mine favoritt fisketyper Dorade, servert med en nydelig saus og tilbehør.

Desserten får tale for seg selv. En helt fantastisk og uforglemmelig opplevelse, der vi satt og spiste med utsikt utover havet til de sene nattetimer.

Når jeg sitter her og mimrer tilbake, skjønner jeg at jeg har gått glipp av å benytte meg av uteområdene/bassenget, solsengene og en dukkert. Men ville ikke byttet bort det mot turen vi hadde til bl.a Cavtat. Siste blogginnlegg fra Kroatia kommer bl.a derfra.  (Turen er i samarbeid med Kroatiska Turistrådet, @croatiafulloflife og #thetravelingblondies)

1 kommentar:

Nina sa...

Oh Holy....May-Liss...så fantastisk 👏👏👏
Gjett hvor jeg fikk lyst å reise...🤓😉🕶🛩
Takk for de flotte reisebrevene dine 💋