søndag 3. januar 2016

Et tilbakeblikk på 2015!

Godt Nytt År alle sammen! Jeg velger å starte 2016 med et tilbakeblikk på året som har gått. Året startet med ny spennende stilling som Visual Merchandiser i Home & Cottage. Ved siden av dette videreformidler jeg utleie av ferieboliger bl.a i Cannes, Les Issambres, Ste.Maxime, Port Grimaud/St.Tropez og Plan de la Tour. Dette bildet har jeg tatt fra en av villaene i Port Grimaud jeg leier ut. Mer info om disse stedene skrev jeg om i januar, og det finner du HER!

I februar delte jeg flere innlegg om mine reiseopplevelser, tips og favorittsteder å besøke i Sør-Frankrike. Her ser dere meg  "in action"......når Gps`n svikter. Veldig hyggelig å høre år på år, at flere av dere sjekker ut tipsene mine, og er takknemlig for at jeg deler dette. Et av tipsene; På rundreise i Provence, kan du lese om HER!

Da var vi kommet til mars, og som reiseblogger er det utrolig gøy å få tilbud om å være med på forskjellige presseturer. Selvom jeg må takke nei til flere tilbud grunnet jobb og helse, har turene jeg var med på i 2015 vært helt unike. I samarbeid med VisitMorocco og Norskereiseblogger var vi to bloggere fra Norge som fikk være med et reisefølge på over 180 personer fra hele Europa til Vest-Sahara nærmere bestemt Dakhla. Fra byvandring i Dakhla, til ørkensafari, og besøk hos både østers-farm og tomat-farm som avsluttet med festmiddag som selveste ordføreren arrangerte. Dette kan du bl.a lese om HER!

Så stod påsken for døren. Ettersom min kjære skulle jobbe flere av disse helligdagene, tok jeg med ei venninne og reiste på Spa-hotell i vakre Smøgen. Gjett om vi koste oss! Mer om det kan du lese om HER!

Mai, og ut på tur aldri sur. Da var Eli bak bloggen Ditpepperngror og jeg invitert med på nye eventyr sammen. Matfestivalen i Malaga. Jeg kjenner at jeg blir mett bare ved tanken på alle de fantastiske smakopplevelsene vi fikk være med på. Morro og mye latter skal jeg love deg følger med på slike turer. Høydaren for min del var lunsjbesøket på vingården Bodega La Capuchina. Mer om dette besøket kan du lese om HER!
Så var jeg en av de heldige vinnerne hos ShareIstria hvor premien var en uke`s rundreise i Kroatia/Istria. Igjen var Eli med meg på reisen, og de hadde lagt opp en opplevelsesrik uke for oss. Det hele startet med overnatting på øya Porer i et "lighthouse". Fra denne uken har jeg laget flere blogginnlegg....det hele startet HER!

Endelig kom sommeren og ferie med familien inkl.kjærester til døtrene våre stod for døren. 3 hele uker bodde vi på en fantastisk vakker eiendom i Ste.Maxime. Her er et av bordene dekket til vårt 2x50 års-lag, med gjester både fra Norge, Frankrike og Australia. Mer om det kan du lese HER!
Det er alltid godt å være tilbake i Ste.Maxime igjen, og det pussige er at når vi kommer ned dit er det som å komme hjem. Slik tror jeg det alltid vil være, selvom ingen av oss kunne tenke oss å bo der permanent.

August og ferien var over for denne gang. Da var det xtra hyggelig å bli introdusert for gårdslivet til min tidligere kollega Jon. Vi var en gjeng som fikk bl.a teste ut hans nye bakerovn i bryggerhuset, og hvor vi lagde hver vår smakfulle pizza. Mer om det kan du lese HER!
I september skrev jeg om noen steder vi var innom på sommerens biltur gjennom Europa. Første stopp, den historiske byen Beaune som er et "must" å oppleve, og som du kan lese mer om HER!
I oktober reiste jeg tilbake til Ste.Maxime, denne gangen med 2 venninner helt tilbake fra ungdomstiden. En liten feiring på vårt 30-års vennskap ble det faktisk;o) De forelsket seg også i dette området, og fra turen kan du lese om bl.a HER!
Selvom vi hadde bil, var det perfekt for oss å bo så sentralt i Ste.Maxime. Vi var superfornøyd med leiligheten vi leide, og den kan dere lese mer om HER!

Og vips var vi allerede kommet til desember, hvor min kjære og jeg fikk oppleve bl.a julen på Liseberg og ellers i Gøteborg. En opplevelse vi gjerne legger inn som tradisjon de neste årene. Ja jeg er virkelig takknemlig når jeg ser alt jeg har vært med på dette året. Men helsen min kunne så klart vært myyye bedre. Med diagnosen Kronisk smertesyndrom er det dessverre lite hjelp å få. Så for meg handler det om å GRIPE DAGEN, FANGE ØYEBLIKKENE OG LEVE I NUET! Første halvår av 2016 skal vårt nybygde rekkehus i funkis-stil ved sjøen stå klart, jeg vil tro at bloggen vil ta dere med på den reisen også. Igjen; GODT NYTT ÅR!

3 kommentarer:

FREEDOMtravel sa...

Vilket härligt år med blandade upplevelser! Önskar god fortsättning!

H. sa...

Hyggelig mimring over ett veldig innholdsrik år, Mayliss ;)

Grattis med nytt hjem - og ett helt nytt ett, som er ferdig snart, så moro. Kan bare tenke meg du vil ha masse morsomme oppgaver med interiør frem for deg i 2016,

Godt nytt år !!

Katta sa...

Vilka härliga reserepotage och lyckliga du som fått göra alla dessa resorna. Önskar dig ett gott 2016 med fler härliga resor och roliga dagar på jobbet, kram Katta