fredag 18. desember 2015

Jul i Gøteborg.

Jeg har hatt flere blogginnlegg fra Gøteborg tidligere, også da med tips om overnatting. Men har dere planer om å oppleve Gøteborg julepyntet, og bo på et julepyntet hotell kan jeg virkelig anbefale Clarion Hotel Post.

Ved inngangen kan man bli møtt med et "syngende juletre/kor", kommer man inn i den store foajeen henger "kunstige juletre" fra taket. Med andre ord her kommer man i julestemning allerede før innsjekking;o)
Clarion Hotel Post skal vise seg å være en perle av et luksus hotel. Det åpnet i januar 2012 i det gamle posthuset som var et storslagent bygg i sin tid.

De nyrestaurerte lokalene og det smakfulle interiøret gjør dette hotellet unikt. Hele reisefølget vårt var også fornøyd med de romslige og delikate rommene vi bodde på.

Hotellet har to populære restauranter og to barer. Vi var heldig å få bord på den intime restauranten vRå med sine 40 sitteplasser. Vi elsker fisk, både stekt og rå.....og dette skulle vise seg å være byens beste. Menyen er i toppklassen...og hva vi valgte ser dere her. En smaksopplevelse av de sjeldne.
"Svigerfaren" til vår datter fant et spennende vindu han ville vise meg på hotellet.....snakk om blinkskudd og jeg som elsker slike vinduer;o) Hotellet ligger sentralt til det meste, og er nærmeste nabo til kjøpesenteret Norstan og togstasjonen.
Jeg måtte bare ta et bilde av den skyfrie himmelen som møtte oss på lørdagen, åh som jeg lengter til lysere tider igjen.

Gøteborg var fyllt opp med luciakor og andre musikanter, samt go`saker i alle varianter. Det var dagens rim;o)

Et besøk innom Saluhallen er et must....og der var det også julepyntet.

Litt shopping ble det også, og nå er alle julegavene på plass. Det er en god følelse det. 

Vi er alle enig om at Julen i Gøteborg må oppleves, xtra hyggelig var det å være sammen med så mange flotte mennesker på tur. Jeg har også rukket en annen utflukt midt oppi julestria, så jeg får se om jeg rekker å dele den før Julen ringes inn. God 4.advent til deg som tar deg tid til å titte innom!

4 kommentarer:

Katta sa...

Saluhallen och småbutikerna omkring är mitt favoritområde i Göteborg, så mysigt i juletid. Kram Katta

Renates Reiser sa...

For et flott sted! Jeg vil tro julefølelsen kommer fort dersom man bor på det hotellet :) En riktig god jul til deg!

Gry sa...

Mmmm... Dette ser både fristende og innbydende ut! :)
Ønsker deg og dine en riktig god jul du fineste. Kos dere og nyt tid med venner og familie. Takk for all inspirasjon i året som har gått. Gleder meg til å følge deg videre i 2016! :) Klem Gry

H. sa...

Hadde helt glemt hvor koselig Gøteborg er !
Var der for 5-6 år siden med en liten venninne gjeng, og da var det sikkert 15 år siden jeg hadde vært der.

Ble enig med meg selv, dit må jeg igjen....men tro når?

Fine bilder og takk for bra tips, ikke minst til hotell !