fredag 26. desember 2014

Maliva`s Årskavalkade 2014!

Takknemlig; Det er ordet som dukker opp når jeg setter meg ned og ser tilbake på året som har gått. Denne julen har jeg kost meg ekstra mye med mine aller nærmeste, og jeg vil få med at vi stortrives med å bo i Fredrikstad. Selvom vi valgte å flytte fra Frankrike til Norge igjen, har heldigvis jeg fått dekt mine behov når det gjelder å reise. I min årskavalkade har jeg valgt ut et bilde fra hver måned, og vi starter med Januar; En hyggelig og ikke minst inspirerende venninnetur til hytten til min kusine.

Februar; Da fikk jeg meg en stor overraskelse og vant prisen "Winner of the travel blog awards-13/Bo & leve i utlandet". Igjen tusen takk til alle dere som heier på meg;o) Jeg tok også med meg min kjære tilbake til Sør-Frankrike. I en hel uke koste vi oss i stekende sol og med skyfri himmel. Det var godt etter ukesvis uten et glimt av solen her hjemme i Norge. Dette bildet tok jeg da vi svingte innom den vakre fjellandsbyen Bormes-les-Mimosas. 

Mars; Som interiørblogger har jeg både arrangert og vært på flere bloggtreff. De siste årene har bloggen derimot hatt mer fokus på reisebrev, og jeg ble derfor medlem av Norske reiseblogger for et par år siden. Det var de som plukket meg ut til å være med på min første bloggtur sammen med 13 andre bloggere til Marrakech/Marokko. Det ble en spennende og innholdsrik tur, samt nye hyggelige bekjentskaper.

April; Våren har kommet til Fredrikstad, med bl.a tepper av vakre krokus langs bryggepromenaden. Åh, som jeg elsker byen vår!

Mai; Vakre dager og feiring av 17-mai.

Juni; Jeg er tilbake i Ste.Maxime, og her i kjent stil på matmarkedet i tropevarme og det i begynnelsen av juni. Denne gangen reiste jeg ned alene for å forberede til sommerens feriegjester som skulle ankomme. Men det ble også noen deilige fridager med mine venner, samt besøk av ei venninne fra Norge.

Juli; Da var jeg med på en historisk begivenhet som ble arrangert her i Fredrikstad. Da tok byen imot flotte seilskip fra over 30 land. "The Tall Ships Races-14", er verdens største skutearrangement og ett av verden største idrettsarrangementer. Det var en fantastisk opplevelse å være med på disse dagene, som avsluttet med en "11-timers lunsj" i gamlebyen for å se på utseilingen.

August; Det ble to turer til Gøteborg i løpet av sommeren. Den første turen ble en "ut i det blå-tur"/overraskelsestur med sønnen og svigerdatteren vår.  Det var så koselig med bare oss 4 på tur. Gøteborg har så mange spennende butikker og spisesteder. Så jeg tok med meg like godt et par venninner noen uker seinere og dro tilbake.
September; Jeg er i Egypt på min første "pressetur" sammen med 34 andre journalister og bloggere fra Finland, Sverige, Danmark og Norge. Jeg hadde et mål for denne reisen, det var å ri på kamel......vel, som dere ser, der sitter jeg. Men om jeg ville gjenta denne opplevelsen får dere lese mer om fra mine reisebrev derfra.

Oktober; Spa-tur til Strømstad med "lavendelpikene". Ja, vi kaller oss faktisk det, fordi det var på vår "lavendeltur" i Provence de andre tre ble kjent med hverandre. Siden har vi alle holdt kontakt, og flere reiser er under planlegging. Forts.følger....


November; Tilbake til Frankrike igjen og nå sammen med min kjære. Denne gangen bodde vi i en ny og moderne leilighet i Cannes. Det var veldig kjekt å ha en hel uke her i Cannes, fordi byen skulle vise seg å ha mye spennende å by på. Nå har dere også muligheten til å leie leiligheten vi bodde i. Annonsen finner dere på høyre side her på bloggen.


Desember; Julestemningen kom allerede første helgen i advent. Da besøkte vi julemarkedet hjemme på gården til min kreative og dyktige kollega Jon.
Men tilbake til starten av denne kavalkaden; Takknemlig.....mest av alt er jeg takknemlig for familien min. Så med dette "selfie-bilde" ønsker jeg mine kunder, samarbeidspartnere, sponsorer og ikke minst deg som trofast titter innom bloggen min; "En fortsatt fin romjul og et spennende og godt Nytt År"!

5 kommentarer:

Anonym sa...

GOTT NYTT ÅR! BLWYDDYN NEWYDD DDA! önskar Lena från Wales

HWIT BLOGG sa...

HÄRLIGA bilder och jag önskar dig ett underbart och härligt 2015!
Varm kram,
Titti

Mor Inger`s hus sa...

For ett flott år du har lagt bak deg.
Lykke til med nye utfordringer i 2015.

Nyttårsklem fra Valdres.

Peistrollet sa...

Hei!
Bor du i st. Maxim?
Vi skal leie hus der i mai og lurte på om du har tips om tja så å si alt;0)
Mvh Janne

Maliva`s verden sa...

Hei Janne
Så hyggelig å høre fra deg. Jeg har flyttet tilbake til Norge nå, men du finner mange tips både til markeder og steder å besøke på høyre side her på bloggen. Men anbefaler deg også å lese innleggene mine fra mars-12 til høsten 13....da kan du lese om livet mitt der nede. God tur...