søndag 3. august 2014

Ferieminner fra noen av mine kunder i Sør-Frankrike...Del 1.

(Foto; Kristin Billington) Da har jeg den gleden av å presentere noen flotte bilder og ferieminner fra noen kunder av meg i Sør-Frankrike. Fam.Billington var bl.a innom vingården Chateau du Berne i Provence. Her fikk de en flott omvisning etterfulgt av smaking.
(Foto; Kristin Billington)Shopping i St.Tropez, og et nytt lekkert skjerf på "fruen" ser jeg;o)
(Foto; Kristin Billington) Blomsterengen er fra Chateau Berne, og båtturen fra Les Issambres til St.Tropez var en opplevelse i seg selv.
(Foto; Kristin Billington) Fam.Billington var også innom vakre Port Grimaud/Lille Venezia hvor de spiste på Cafè Telline som ligger på torget. En god matopplevelse ble det her, men Kristin tipset også om Elly`s som ligger i St.Raphael,  La Rastegue i Bormes les Mimosas og  La Reserve Gayrard som ligger ved havet i Les Issambres. Tusen takk for tipsene og at jeg fikk låne bildene dine Kristin, og xtra hyggelig er det å høre at dere var så fornøyd med oppholdet at dere vil tilbake igjen.
(Foto; Cathrine Horak Elders) Her kommer ferieminner fra fam. Horak Elders. De har nå leid via Maliva-Agency to år på rad og har allerede besøkt flere av mine favorittsteder. I sommer falt de for byen Bormes Les Mimosas som bilde til venstre er hentet fra. Men de reiste også tilbake til vakre Lac de Sainte Croix og fjellandsbyen Moustiers-Sainte-Marie. I sistenevnte by kan de virkelig anbefale restauranten Le da Vinci.


(Foto; Cathrine Horak Elders) De besøkte også Cassis, som er en av mine favoritter. 
(Foto; Cathrine Horak Elders) Stemningsfulle bilder fra havnen i St.Tropez.
(Foto; Cathrine Horak Elders) Og en siste hilsen fra Nice, med et herlig bilde av dere begge to. Tusen takk for bildene Cathrine, og velkommen tilbake dere også. Eller blir det kanskje jentetur på oss neste gang dit ned? hi-hi. Flere ferieminner kommer i neste innlegg......forts.følger.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei May-Liss.

Gøy at du kunne bruke noen av bildene våre... Det er mange flere fine minner og opplevelser både på kameraet og i hjertene :-) Hadde noen flere spesielt gode restaurant opplevelser, blant annet i Bormes les Mimosas. Kan sende deg navnet på den. restauranten.... Du bør virkelig besøke den en gang....

Takk for oss og lykke til videre med utleien - det kan virkelig anbefales....

Klem Kristin

Maliva`s verden sa...

Hei Kristin.....takk for hyggelig tilbakemelding, og takk for restaurant-tipsene jeg har fått lagt inn på blogginnlegget. Vi holder kontakten. Klem fra meg

Nijohjem sa...

Så heldige dere er som har vært på ferie i Sør Frankrike. Ser ut til at dere har hatt det utrolig flott! Her har vi brukt hele sommeren på å flytte ut av ett hus og inn i ett annet, men slik er det noen ganger. Håper på mer ferie-ferie til neste år :)