torsdag 7. august 2014

Ferieminner fra mine kunder i Sør-Frankrike Del 2.

(Foto; Isabell Thunem) Her i Les Issambres leide fam.Thunem en av villaene jeg har til utleie. Dere som har fulgt bloggen kjenner nok utsikten vi hadde da vi bodde her selv. Jeg må innrømme at savnet melder seg da jeg ser alle disse flotte bildene.

(Foto; Isabell Thunem) Her har familien tatt seg en tur inn til Ste.Maxime som ligger ca.7 km fra Les Issambres.

(Foto; Isabell Thunem) De tok også fergen over til St.Tropez en dag, og der var de på en av de koselige strendene som ligger på baksiden av "byen". En vakker liten perle. Dette er en sporty familie, så vindsurfing i Les Issambres ble det også.

(Foto; Isabell Thunem) Det er så hyggelig å få så mange positive tilbakemeldinger om at tipsene mine faller i smak, som bl.a denne restauranten i Ste.Maxime. Takk for at jeg fikk låne bildene dine Isabell, og velkommen tilbake.
(Foto; Merethe Hovland) Disse bildene er fra fam.Hovland som også leide villa i Les Issambres. Her er utsikten til havnen og bystranda i Les Issambres. De var bl.a og besøkte Aqualand i Ste.Maxime som de kunne anbefale, men gjerne da komme et par timer før stengetid så slipper man å stå så lenge i kø.

(Foto; Merethe Hovland)  Ellers likte de markedet i Les Issambres som holdes hver mandag formiddag. Der ligger også restauranten Les Alizes Pizzeria, som serverte nydelig mat, god service og hyggelige folk som jobbet der.....det liker vi å høre;o) Bilde til høyre er en vakker detalj på terrassen utenfor villaen.

(Foto; Merethe Hovland) Kystveien fra Les Issambres til Cannes og Nice er også en opplevelse å få med seg. Her ligger Estrelfjellene som er en liten fjellkjede med røde klipper langs middelhavet. Fam. Hovland anbefalte også å parkere bilen i Cannes og ta toget videre til Monaco. En flott opplevelse å se kysten fra togsetet. Skal man virkelig på shopping er jeg enig med Merethe at Nice CAP 3000 er verdt et besøk. Legger ved link HER! Det er et stort shoppingsenter som ligger like ved flyplassen i Nice. Da vil jeg også takke Merethe for tips og bilder. Hyggelig at dere også vil tilbake. Del 3 kommer......men nå er jeg spent på hvordan det går med min kjære som sykler i de franske alper akkurat. Vi får se om det kommer noen bilder fra han også. Forts.følger....

3 kommentarer:

Furulunden sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Ser verkligen härligt ut!

Nina sa...

Ja, det er lett å lengte tilbake til ferie. Hverdagen kommer fort og brått :)