søndag 6. juli 2014

Reisebrev fra Gøteborg!

Da var vi på plass i Gøteborg, hvor vår hemmelige "ut i det blå tur" med sønnen og kjæresten endte. Hotellet vi valgte denne gangen kunne ikke passet oss bedre. Så klart betyr interiøret mye for min del, og disse bildene fra rommet til min kjære og meg sier jo sitt.

Jeg hadde faktisk en fornemmelse av at vi bodde på et av hotellene i Paris. Scandic Rubinen er et sjarmerende nyrestaurert hotell som ligger midt på avenyn i hjertet av Gøteborg. Det vil med andre ord si at bilen den står godt parkert i parkeringshuset under hele oppholdet.

Det skulle vise seg at hotellet hadde mer spennende å by enn bare flotte hotellrom.

I 1.etg., er jeg på vei inn i deres populære Ruby Bar hvor både hotellets gjester og de fastboende i Gøteborg spiser. Jeg lar meg igjen fascineres av interiøret, som bl.a disse lekre gulvflisene.

Men også hvordan bordene var dekket, lekkert ikke sant?

Ingen tvil om at hotellet er opptatt av detaljer, og at gjestene skal føle seg hjemme. Disse vakre blomstene stod på bardisken.

Men "høydaren" er nok tak-terrassen i 7.etg hvor baren lå, og som hadde en fantastisk flott utsikt utover hustakene og Gøteborg. Temperaturen er det heller ikke noe å si på denne helgen, da det var målt 29 varmegrader i går. Derfor prioriterte vi å være mest mulig ute i det fine været, istedenfor å benytte oss av treningsrommet og relax-avd.m/badstue. I et så hyggelig selskap vi hadde med sønnen og kjæresten og topp service fra personalet på hotellet, er vi alle enige om at hit vil vi tilbake.  Men da vil nok døtrene våre være med også, etter de ser disse bildene;o) Så har dere planer om tur til Gøteborg, er dette stedet vært å prøve. Anbefales på det varmeste! Link til deres nettside finner dere HER!  Fra hotell til shopping i Gøteborg kommer i neste innlegg......;o)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ha det så trevligt i Göteborg! Verkligen tur med vädret nu när sommaren äntligen kommit till Sverige :)

Katta sa...

Vilket underbart hotell!! Och den galet snygga kudden med huvudet på vill jag ha :). I Göteborg bodde jag och arbetade och utbildade mej några år när jag var ung, det är en härlig stad. Kram Katta

Ann-Mari - sa...

Noe skjer definitivt med Scandic! Veldig flott hotell, og kjekt at de har et interiør som varmer, og ikke minst ser det ut til at noen har tenkt en helhetlig tanke her :)
Tips notert!

H. sa...

Fine Gøteborg !

Var på jentetur der, for 2 år siden...og da hadde jeg ikke vært der siden jeg var i tyveårene, noe som jo er leeeenge siden, og byen er jo super fin ! Så dit skal jeg nok tilbake, og dette hotell tipset skal jeg øremerke meg, takk :)

God sommer !

Anonym sa...

Hello Maliva!

Jeg var i Gøteborg samme helgen, tenk om vi hadde "gått på hverandre"? Gøy å se at Rubinen var blitt så fin, har bodd der tidligere, nå bodde vi imidlertid på Clarion hotel post, som også var en opplevelse!!!!

GOD, GOD SOMMER MALIVA!
Hilsen Ann K

Maliva`s verden sa...

Hei Ann K....tenk at vi var der samtidig, så synd at vi ikke viste om hverandre. Hadde vært så koselig og truffet deg igjen...hyggelig at du også trofast følger bloggen min.

Hei Ann Mari...vi snakkes mer via mail vi vettu;o)

Hei Helen...ja dette må du notere deg, men da i den nye fløyen som vi bodde;o) Er spent på om det er like varmt i Italia der du bor som det er her i Fr.stad akkurat nå.....klager ikke altså, men ikke vant til å jobbe i den varmen her hjemme.