onsdag 9. juli 2014

Shopping hos Artilleriet i Gøteborg.


Go`kveld i varmen;o) Regner med at de fleste av dere befinner dere ute i det vakre været, men jeg har mer på lur fra turen i Gøteborg.

Dette innlegget er til alle mine lesere som er opptatt av interiør. Jeg fikk et tips under oppholdet at jeg måtte innom å besøke interiørbutikken Artilleriet, så dit dro vi på søndag.

Jeg hadde så klart hørt om butikken tidligere, men jeg hadde helt glemt at de holdt til i Gøteborg. Snakk om å bli inspirert. Her var det en salig blanding av klassiske vintage, nyheter, antikke møbler og nyskapet design fra hele verden.
Her er topp kvalitet i fokus, med en oase av dufter, farge og kunst. Med andre ord fristelser i hver krok. Her gjelder det å ha god tid for å få med seg alle detaljene som er plassert rundt omkring. Det var xtra hyggelig at jeg fikk lov til å ta bilder som jeg kan dele med dere. Ikke så lett å få lov til det i Frankrike, som jeg har nevnt tidligere.


Jeg for min del handlet litt småting, bl.a flere keramikkpotter, skjell og noe til kjøkkenet.
Men med et par timers biltur fra her jeg bor, skal dere ikke se bort i fra at det blir flere blogginnlegg herfra utover. Vil også få med at det finnes flere koselig cafeer på plassen foran butikken. Så her er det bare å sette av noen timer eller en hel dag;o) De har også webbshop, så jeg legger ved link HER! Da lades det opp for en ny semifinale.....dette blir spennende dere! GOD FOTBALLKVELD!

2 kommentarer:

HWIT BLOGG sa...

Himmel så mycket fint! Kanske dags för en tur till Göteborg snart...
Varm sommarkram,
Titti

Anonym sa...

Denne butikken såg jo helt herlig ut!:)