lørdag 12. april 2014

På gjensyn Marrakech!

Da var denne fantastiske reisen over for denne gang, og nye flybilletter er printet ut;o) Kan dere gjette hvor neste tur går? Det blir ikke tilbake til Marrakech med det første, men dit skal jeg garantert tilbake ved en seinere anledning.

(Foto;Monica Johansen)Så vil jeg takke denne herlige og inkluderende gjengen for en uforglemmelig opplevelsesreise. Håper vi sees igjen et eller annet sted i verden! Turen ble sponset av Visit Morocco og Sahara Experience i samarbeid med Norskereiseblogger. Jeg anbefaler dere også å besøke de andre bloggene som beskriver så godt vår reise i ord og bilder; Alltid reiseklar, Anette M, Astrid herte, Coffee in a cup, Destination unknown, Globetrotter Elisa, Hamaca reise, Jeg leser, Mathildes reiser, No backpacker, Norskereiseblogger, Randombloggen, Sekk og sandaler og Stigs world!

3 kommentarer:

Randomjenta sa...

Takk for turen selv! :)

Blir spennende å høre hvor neste reise går :D

helen og gutta sa...

jeg liker selv å reise og Marrakesh er ett sted jeg ikke har vært men etter å ha lest gjennom her hos deg må jeg si at det frister. mon tro hvor turen går neste gang, kanskje India eller ett annet eksotisk sted? ellerl kan det være New York som jeg selv nettopp har kommet hjem fra? ønsker deg en fin lørdagskveld:-)

Anonym sa...

Takk for turen May-Liss! Kan jeg tippe at turen går til Frankrike?;)