onsdag 4. desember 2013

Velkommen til "Nyskapt" sitt store julesalg i Fredrikstad.

I årets julekolleksjon finner du et stort utvalg strikkede, heklede, snekrede og malte produkter i mange variasjoner og prisklasser. Du finner egendesignede vintage pakkelapper i både papp og linstoff, røffe juletrær i drivved, lyslykter, gammeldags verktøykasser eller blomsterkasser med franske etiketter.

Myke gavetips kan være lekre kluter og grytelapper i årets farger. Vi kan også friste med en rekke lekre spiselige produkter, som hjemmelaget bringebærchutney, ripssaft og brente mandler i mange utgaver.Til auksjonen selges bl.a en fantastisk ørelappstol, en antikk skuvseng, praktiske sitteputer, og et søtt lite spisebord som har fått et helt nytt liv....samt mye annet spennende.

HVA ER "NYSKAPT"? "Nyskapt" er 3:16 sitt kreative prosjekt, der vi gir nytt liv til det gamle eller utdaterte, og bruker vår kreativitet til å skape noe nytt, nyttig og/eller vakkert. Vi samles til en kreativ 3-timers økt på Røde Mølle i Fredrikstad annenhver uke året gjennom, og har utsalg av/auksjon på produktene våre hvert semester.


"Nyskapt" har som mål å være sosialt, utviklende og inspirerende. Det er plass til alle - ingen "kreative krav" -og sammen kan vi utvikle det kreative potensialet som vi tror alle har i seg;o) "Nyskapt"-navnet skal også symbolisere muligheten for å få starte på nytt. Både mennesker og ting kan få nytt liv og være til glede og nytte for andre. (Derfor sommerfugl i logoen).

"Nyskapt" bidrar også til en bedre hverdag for fattige familier med sterk handicappede barn i Ukraina. Størstedelen av pengene vi tjener på salg av produktene, går nemlig til dem gjennom bistandsprosjektet "Yamama". (Tekst; Prosjektleder Tone E.Stenbek - Foto; Nyskapt.no ) Et fantastisk initiativ spør dere meg. Jeg skal ihvertfall få med meg julesalget på "Røde Mølle" på søndag den 8.des kl. 15. Kl 16 starter Juleforestillingen....gleder meg! Velkommen du også, kanskje vi sees!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Her var det masse flott og herlige julegavetips:)
Sånne markeder er jo så koselig, så du må kose deg masse til helgen:)
Klem Merete

Gry sa...

Så utrolig flott å gå sammen om noe slikt! Spennende og givende. Sikkert veldig mye fint å se, kos deg på julesalg!

Så koselige bilder fra julemarked i gamlebyen også. Det gjør mye for julefølelsen å få med seg litt slikt. Her er tradisjonen å få med seg Blaafarveverket som har førjulsåpent hvert år, da samles vi flere familiemedlemmer og spiser grøt og koser oss. Det står på agendaen i morgen.

God helg og førjulstid til deg, kos deg! Klem Gry

Nina sa...

Åhhh....så mye fint :-)
Stor og varm klem fra Nina

Nina sa...

Åhh....så mye lekkert :-)
Stor og varm klem fra Nina