torsdag 26. september 2013

"Ha det på badet"......

Kan tenke meg det er flere av dere som gjerne ville tatt en titt i handleposene mine. Spesielt når jeg legger ut reisebrev fra den ene shoppingturen etter den andre. Vel, la meg si med en gang at jeg handler ikke mye. Men noen go`biter har det jo så klart blitt. Da starter vi på badet. Der har en nydelig vanilje-såpe fra Coté Bastide kommet på plass. Er ikke glassflasken dekorativ og fin?

I den vakre landsbyen Moustiers Sainte Marie hvor jeg var på jentetur, ble jeg tipset om å kjøpe "økologiske" bomullskluter fra Organic Japan-Prairiedog. Jeg må nok innrømme at jeg ble en smule skeptisk, men nå angrer jeg for at jeg ikke kjøpte flere. For en kvalitet sier jeg bare..... Den gamle trekassen er fra et av mine mange Brocante-besøk.

Forstod jeg selgeren rett var denne dekorative "saken" fra Coté Bastide ment for å ha i kleskapet mot møll. Men jeg vil ha den fremme, så da blir det i hvertfall ikke møll på badet. "Ha det på badet" og go`helg!....smil.

4 kommentarer:

H. sa...

Alltid deilig med noe nytt, småtteri til badet :)

Fine alle sammen !

Ha det på badet herfra, og snart ... god helg !

Anonym sa...

Flasken var kjempe fin:)
Kos med litt nytt i heimen:)
Ha en herlig helg
Klem Merete

Alfa sa...

Den vaniljesåpen så herlig ut..Vil ha!!
Håper du storkoser deg.

Klem Alfa

Sommerhuset i bakken sa...

Herlige saker til badet ;-) Veldig dekorative og fine ting!

Ha en super dag! Her har høsten kommet for fullt, men vi nyter gode høstdager med mye sol (heldigvis ;-), flotte farger og kald klar luft.