lørdag 31. august 2013

Hyggelig å våkne opp til god omtale....
(Foto; Marianne H.Kinder) Åh, så gøy det er å få så positive tilbakemeldinger fra gjester og venner som har hatt ferie her i Ste.Maxime i løpet av sommeren. I dag våknet jeg opp til to nye hyggelige reportasjer som er lagt ut. Med flotte og stemningsfulle bilder, og flere tips kan dere lese hos Inspirasjonsguiden og ShabbyCharm. Tusen takk for besøket og hyggelig omtale Marianne....Du er best!

6 kommentarer:

Katta sa...

SÅ fantastiskt fina bilder de visar från ditt hem och St:Maxime med omnejd!! Och vilka fantastiska bloggar att försvinna i :) Vad härligt ni må ha haft där nere och vad skönt att du kommer att kunna fortsätta åka dit även i fortsättningen. Kommer säkert att kännas skönt hemma i Norge nu med. Kram Katta

Anonym sa...

Kjempe koselig å få sånn omtale og at folk er fornøyd:)
Ha en herlig kveld
Klem Merete

UnnT sa...

Så koselig at du fatt frem til bloggen min :)

Flott blogg du har her! Og kjekt å lese om at dere turte å følge drømmen deres og flyttet til Frankrike. Hadde innimellom kunne tennkt meg noe av det samme selv, særlig på dager som i dag, når gradestokken er nedadgående og det regner i bøtter og spann.

Uansett, ha en finfin søndag :)

Bente sa...

Hei May-Lis
Så hyggelig med de fine kommentarene du har fått. Som jeg ser og forstår er de vel fortjent.
Som dubhar sett er jeg nede i varme Italia. 30 grader idag. Helen og jeg har hatt treff og skal nok se mer til hverandre de to ukene jeg skal være i Bolsena. Laaangt å kjøre, men med godsaker i bilen hjem igjen blir det verdt det.

Min Still By Maia sa...

Det er jeg som skal takke deg :)

Takket være deg hadde vi drømmeferien i Les Issambres :) :)

Måten du og KP tok i mot oss på...det vakreste huset som var gjort så flott i stand og vår hyggelige kveld sammen....SÅ KOSELIG.

Håper vi sees om ikke så lenge! Lykke til med prosjektene dine fremover.

STOR GO`KLEM :) Hils familien!

Hege Morris sa...

Saa mange herlige bilder! Har lest meg langt nedover. Ser nydelig ut i syd Frankrike. Har ikke vaert saa mye rundt der du bor bare i Avignon, Nice og Cannes, saa vi tar oss sikkert en tur nedover en gang.
klem hx