tirsdag 9. juli 2013

"Mathallen" i Ste.Maxime.
Opp en trapp og inn ei dør, da har vi kommet til "Mathallen" som ligger rett ved torget her i Gamlebyen. Her befinner jeg meg i en oase av go`saker som bare må oppleves, og det er åpent frem til lunsj. Tror det blir "grillings" i kveld også, for ute er det "hot" og da smaker grillmat xtra godt spør du meg.....enkelt er det jo også. Mer tips om det tar vi i neste innlegg. NYT SOMMEREN ALLE SAMMEN ;o)

6 kommentarer:

All Seasons sa...

This is a good food centre for a BBQ
Have a great summer evening

Hugs,
Patricia

Anonym sa...

Må jo være utrolig gøy å gå å handle på et sånt sted:)
Masse herlige fristelser :)
Fortsatt herlige dager:)
Klem Merete

Frøken Rosa sa...

Hei på deg :)

Først av alt må jeg si takk for at du har laget en så flott blogg med masse tips om Sainte-Maxime og områdene rundt. Har gitt meg masse inspirasjon og tips, siden vi er her i Sainte- Maxime selv og ferierer her med familien for øyeblikket. Vi var også en liten runde i mathallen i dag, og jammen fikk vi handlet med oss dagens middag her :)

Men jeg lurer på en ting, jeg elsker jo vintage og loppemarkeder, og har lest lenger ned i bloggen din om markeder på "landet" Brocante... Hvilket område er dette i ??

Leste også på bloggen din at det er markedet i st. tropez på lørdager så dette tenkte vi å prøve å få med oss i morgen.

Klem Frøken Rosa <3

Maliva`s verden sa...

Hei Frøken Rosa
Så hyggelig å høre fra deg...og at du har funnet veien hit til "mitt" område av Frankrike var jo xtra hyggelig da. Da vet du kanskje hvor jeg bor også da ;o)
Ang. markeder er det Brocante her i Ste.Maxime på strandpromenaden hver onsdag, så har ligger det en spennende Vintage butikk i en side gate til venstre ovenfor torget i gamlebyen her i Ste.Maxime. Det Brocante på landet jeg har skrevet om, er hver søndag formiddag....da kjører du retning mot Grimaud..og langs veien dit på et jordet, tar du av til høyre. Følg bilene, da ser du det. Så vil jeg takke for fine ord....de varmet akkurat nå;o) Fortsatt god ferie. Klem fra meg

Frøken Rosa sa...

Tusen tusen takk for raskt svar :)
Vet ikke hvor du bor... har bare vært her siden Mandag og har ikke blitt så kjent i området enda ;)
Men har litt tid på meg til å bli litt bedre kjent, er her helt til neste søndag.
Da må jeg jo prøve å finne frem til både butikken og markedene :)

Skjer det noe spesielt her i byen på søndag siden det er nasjonaldagen, eller feirer de ikke det ??

Klem
Maliva`s verden sa...

Bare hyggelig....ser du en balkong fylt med lavendel planter, oliventre og sitrontre....er det her jeg bor;o) Midt i gamlebyen. Angående morgendagen er det stor feiring av nasjonaldagen, med ti-talls tusen mennesker som samler seg langs strandpromenaden og kystveien bortover. Da skal de se det flotte fyrverkeriet som jeg tror er rundt kl 22... Klem