tirsdag 2. juli 2013

Besøk hos venner i "Villa Venezia" i Port Grimaud!

Som oftest videreformidler jeg utleie hvor jeg egentlig har lyst til å bo selv. Derfor er det xtra hyggelig å bli invitert hjem til feriegjestene i deres forskjellige residence.

Så her er vi på besøk hos noen venner av oss som har leid "Villa Venezia", som har en perfekt beliggenhet langs kanalene i Port Grimaud.

Etter en lang dag på sandstranden like ved, var det deilig å sette seg ned her i ettermiddagsolen med "råsa" bobler i glasset. Ungdommene var mer opptatt med å fange fisk, og de var ikke små for å si det sånn.

Det første døtrene mine sa da de kom hit; hvorfor bor vi ikke her? Ja hvorfor bor vi ikke her.....svarte jeg tilbake :o)

Villaen er gjennomført og oser av sjarm, og dere kan tro vi koste oss til langt på natt. Først med aperitiff på ettermiddagen, etterfulgt av bakte poteter m/masse godt tilbehør på bryggekanten.

Da jeg la ut annonsen her på bloggen, var responsen overveldende. Alle uker i høysessongen ble utleid i løpet av et par dager. Men så kom det en avbestilling, og vips har dere mulighet til å leie i perioden 1.-8. august-13. UTLEID!

Mer info kan dere finne ved å klikke HER! Til slutt vil jeg takke vertskapet for en fantastisk dag sammen. Nå begynner "minneboka" og fylles opp av mange gode ferieminner vi har hatt sammen de to siste årene. To uker her går altfor fort, så at de gjerne skulle forlenge oppholdet sitt med enda flere uker....sier jo sitt ;o) I dag står nok en utflukt for døren. Nå skal noen mødre av oss m/døtre på shoppingtur til St.Tropez, hvor jeg også må nevne at det er marked. (Tirsd.og lørd.)

5 kommentarer:

Marit sa...

Så morsomt at du har så mange leietakere! Du har all grunn til å være stolt :o) Og for noen flotte steder du har. Lurer på om jeg skulle tatt med en gjeng jenter og leid noe hos deg. Det er lov å drømme! Neste år kanskje...
Klem marit

Anonym sa...

Virkelig et flott sted , med flotte jenter. Godt det finnes minnebøker som vi kan samle opp alt det beste i. Ja, hvorfor ikke finne en plass der og bli der i evig tid. En drømmeplass av de sjeldne! Akk, måtte denne ferien vare evig:)

Hilsen Cathrine

Anonym sa...

Kjempe kos at du har så mange som ønsker å lei av deg:)
Det viser bare at du gjør en kjempe jobb som man setter stor pris på:)
Dette så bare herlig ut, sol og sommer :)
Ønsker deg en strålende sommer:)
Klem Merete

H. sa...

Lekker denne leiligheten her, og kul beliggenhet.

Tipper du får nye gjester som vil ha den i august :)

God sommer og kos deg masse !!

♥ Netta ♥ sa...

For et fantastisk sted du viser bilder fra, dette så jo helt herlig ut. Vi var faktisk på stranden i Port Grimaud for akkurat en uke siden. Vi tok en liten ettermiddagstur og nøt et par timer på en strand med perfekt utsikt til St. Tropez :-) Vi hadde to fantastiske uker i Les Issambres (hvor jeg vet du også har bodd). Vi var flere ganger i Sainte-Maxime, blant annet spiste vi middag på restauranten Le Maison Bleue og vi koste oss på en av strenden rett utenfor byen. Rakk dessverre ikke å kontakte deg, men jeg regner med at du hadde nok å gjøre ;-)

Nyt sommeren!

Klem
Netta