søndag 19. februar 2012

Ferske bilder fra Den Franske Riviera, og en oppdatering.


Ettersom mail-innboksen min hoper seg opp i disse travle dagene før flytting, tenkte jeg å gi en aldri så liten oppdatering her. Disse bildene tok min venninne Annabelle før helgen. Bl.a. fra havnen i St.Tropez som dere sikkert kjenner igjen. Temperaturen har steget betraktelig, og ut ifra bildet over her, ser det også ut som et par tar seg en dukkert.

Det har vært mange forberedelser, men nå er alt endelig i boks. Sønnen vår blir som sagt hjemme pga. studier på BI, og før helgen fikk han og en kamerat beskjed om at de fikk leie en stor leilighet på Grünerløkka i Oslo. Godt å vite at han har mange venner rundt seg og trives med studiene....selvom jeg tror han kommer ofte på besøk, da gjerne med "beste" moren min som reisefølge;o)

Så nå er det litt over 4 uker igjen til min kjære, to døtre og jeg setter oss i en stappfull bil og kjører nedover. Da er vi framme i god tid før påske. Skjønner at det er mange av dere som er litt nysjerrig på hvordan vi skal bo. I første omgang har vi leid et nytt stort hus fram til sommeren 2013, så gjenstår det å se om vi investerer i noe der nede eller ikke. Det blir nok mange bilder derfra etterhvert som tingene er på plass.

Vi 4 får noen fine uker sammen, før yngste datteren og mannen min må tilbake til Norge for å avslutte 10.klasse og jobb ( og nok en ny cd-utgivelse;o)
Da blir det litt pendling på de fram til slutten av mai/begynnelsen av juni. Etter de har reist, begynner "designerspiren" og jeg på språkskole, det vil dere høre mer om. Jeg har nemlig en morsom historie på lur ang.vår språklærer;o)
Vi har også begge jobboppdrag som venter, men det kommer jeg også tilbake til.
Så er jeg utrolig takknemlig for alle dere som har meldt deres interesse for å være sponsor på bloggen min. De fleste blir aktive der etter vi har flyttet.

Når jeg skriver dette og ser bildene av hva som venter oss, er det fortsatt uvirkelig for meg at "drømmen vår, har blitt til en virkelighet". Alt har egentlig bare gått vår vei under denne prosessen. Denne uken, klargjør de hyggelige eierne huset for oss....og at akkurat de dukket opp i vår vei, er også en lang historie. Så er det godt å vite, at vi har mange venner der nede som venter på oss, og vil være til god hjelp den første tiden.

Det er utrolig gøy å få så mange henvendelser fra dere som ønsker å feriere i Ste.Maxime-området. Ang. overnattingstilbud anbefaler jeg dere å ta kontakt med de to linkene jeg har lagt ut øverst til høyre her på siden min.
Flere tips kommer etterhvert.

Da vil jeg til slutt takke for alle hyggelig mail, og til dere som gleder dere til å følge meg videre på vår reise. En spesiell hilsen til deg Merete, hyggelig at jeg fikk være din inspirator til å virkeliggjøre dine drømmer. LYKKE TIL!

15 kommentarer:

EKTE INTERIØR sa...

For en underbar historie og vakre bilder. Det er som å lese en bok. Jeg blir så inspirert!!! Skal bli utrolig spennende å følge deg videre. :))

(eddas) sa...

Ja dette er så fantastiskt May Liss at det nesten er uvirkelig:)
Skjønner at dere gleder dere nå som det nærmer seg med stormskritt:)
klemklem til deg

H. sa...

Ja, dette var noe annet enn det som ventet oss i Bolsena (Italia) da vi ankom torsdag, etter nesten 2 uker med "vinter" her nede, verste på over 30 år sier de som bor her....

Men, nå tror alle våren kommer, og det har den jo alt gjort på Den franske rivieran, så det er bare å nyyyyyyt :)

Ciao bella Donna !

Marit sa...

Jeg blir rett og slett målløs!!! Dette er så utrolig!! Og for noen fantastiske bilder!:)) *SUKK*

Klem M

Karla sa...

Hej!
Tack för att du besökte min blogg och för dina fina ...norska ord ;o)
Tänk vad avunsjuk man blir när man ser hur andra har där värmen är ju evig!
Hälsningar,Karla.

Anonym sa...

Hei:) wow, jeg kjenner jeg er såååå misunnelig nå... For en drøm.. Gleder oss så masse til å komme ned og besøke dere..

klem camilla

Hege Morris sa...

Det ser så flott ut! Kan tenke meg at dere gleder dere ja! wow! Skikkelig eventyr! Kjempegøy at du har flere sponsorer.
Ha en flott dag!
klem Hege

Martha sa...

Det er så spennendes.. Et liv på rivieraen er nok helt flott det!!
Den beste familiferien vi har hatt ,var å leie hus der..lovely!
Klem fra Maldivene;)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tänk att det är så nära nu, bara några veckor tills ni åker. Så bra det löste sig för sonen också.
Så härligt och se dina bilder, du kommer bo i paradiset.
Kramar
AnnaMaria

Siren sa...

Tenk at dere snart flytter, så FANTASTISK! Det er utrolig modig gjort å følge sine drømmer på den måten som dere har gjort!

Jeg kommer til å følge spent med på hva som skjer videre her på bloggen din, går fremdeles med planer om det gode ferieliv nede i syd Frankrike.
Jeg ønsker deg alt godt!
Klem i fra meg, Siren :)

Thelma Louise sa...

så spennede så spennende..))

må jo bare bli bra dette..))

Klem

Sologbolig sa...

Åååå, så deilig at du viser disse bildene nå. Vi drar snart til Marseilles og eg gler meg så. Godt å se blå himmel og høre at temperaturen er ok ..... her er det tåke og sludd og kaldt !!
Ha ei flott ny veke.

Simones Country Home sa...

Hei på deg. ;o)

Ser absolutt bra ut berta. Tenker på tiden da jeg bodde i Cannes. :/ hehe

Jeg reiser ned til Frankrike neste uke, min bestemor er veldig dårlig se. Pappa er nede nå, men der er det kaldt enda, i nord vøtt.

Ha en super uke.

Bonne nuit.
Bis Simone :o)))

lise sa...

Det høres og ser fantastisk ut! For oss blir det campingtur til rivieraen til sommeren, så da får vi også en smakebit på hva sørfrankrike kan tilby.

Lykke til!

Anonym sa...

En velsignet og god tur og ikke minst opphold...ønsker jeg dere!
Lykke til Maliva og gjengen,- dette kan æ li!!!!!!
Hilsen sørlendingen, Ann K