mandag 26. desember 2011

George Clooney...what else?


Eller rettere sagt NESPRESSO.....what else? En julegave vi setter stor pris på. Vet det er mange av dere der ute som har hatt en lignende maskin en stund, så derfor setter vi pris på en anbefaling om hva DIN kaffe-favoritt er?

Den gamle kaffeboksen kjøpte min datter på vår Paris-tur i høst. En perfekt julegave til oppbevaring av kapslene;o) Espresso-koppene i forskjellige farger kommer fra butikken Merci i Paris.

Bildene er tatt av min datter som har fått seg et nytt speilreflekskamera Canon Eos 1100D, og gjett om hun er stolt. Nå håper jeg virkelig at a`mor også kan få glede av det utover;o)
(Ops, hun sover fortsatt, men satser på at det er greit at jeg viser et bilde ho tok av seg selv i går;o) Hvis ikke blir nok dette bildet under her slettet i løpet av dagen....


Håper dere har hatt en fin jul så langt, det har vi.
Nå står nok en ribbe i ovnen, og jeg skal lage litt forskjellige småretter til en stor familiefest i Svelvik senere i dag. Er så koselig at min svigerinne og svoger har flyttet tilbake fra Vestlandet, så nå kan vi endelig ha julebord med alle oss 18 samlet.

Men før jeg starter på maten, må jeg ha min andre kopp med Nespresso....what else;o)

Fortsatt go`romjul til deg som tar deg tid til et besøk hos meg!

14 kommentarer:

(eddas) sa...

Så flott julegave :)Kaffen smaker sikker perfecto:)
Nydelig bilde av dattern din...
kos dere masse med familien...
klemklemklem

Line kirkevold sa...

God jul til deg og dine. Vi har hatt nespresso i seks år må og jeg er avhengig. Når vi er på ferie savner jeg den ekstremt. Datteren din er nydelig. Masse klemmer fra Line

Lappeline ♥ sa...

God jul i heimen din
Jeg har ha hatt nespresso i en mnd tid og er kjempe fornøyd.
Kjempe fint bilde av datteren din
Ha en fin 2 juledag og forsatt en
fin jul

Klem til deg

Mette Irgens sa...

Kos deg med kaffen, jeg har dessverre ingen anbefalinge, har en Jura kaffemaskin hvor jeg bruker hele bønner. Kjøpte en slik til mine foreldre nå i julen, så da har vi i alle fall en i familien!
Fortsatt god jul :)

Klem, Mette

Thelma Louise sa...

Skrabbis :-)) vi fikk en dolce gusto jeg tror skal byttes, jeg er ingen kaffedrikker, så jeg har gitt fra meg stemme retten om skal skal ikke, er det opp til meg åker den jo så klart tilbake der den kom fra, men det er det jo ikke :-)) fortsatt god jul

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

En sån kaffemaskin har vi funderat på, ska bli roligt och höra vad du tycker. Det var fina klappar tomten kom med.
God fortsättning vännen
Kramar
AnnaMaria

Unknown sa...

Helt enig ! Ingenting bedre enn Nespresso...jeg ELSKER min maskin og favorittene er Arpeggio og Finezzo Lungo ;o)))))

Nydelig datter du har!

Juleklemmer Elisabeth ;)))

Anette Willemine sa...

Sier som G over her: skræbbis! Har jo samme maskin, og en ny favoritt akkurat nå er en med vanilje. Ellers like jeg de ganske sterke. Har Nespresso-konto på nettet, veldig praktisk, så slipper jeg å reise til Oslo for å handle kapsler. Får stadig tilsendt nye smaksprøver, så da finner du fort ut noen nye du liker!

NYDELIGE datteren din! Heldig hun er som har fått så flott kamera! Det kommer nok til å bli flittig brukt.

Håper du nyter høytiden slik som vi gjør. Her skal lillesnupp på skøyter en tur, og snart skal pinnekjøttet settes på ovnen. Nam!

Kos deg videre, kjære deg!

Varm klem fra,
Anette Willemine

MODERN COUNTRY sa...

Ønsker deg en fortsatt stemningsfull og fin Juletid Maliva :) Kos deg med nytrukket kaffe, familie og festivitas. Og takk for herlige innlegg i året som gikk !!

God klem, Aina

Katta sa...

Vilken vacker dotter du har! Hon kommer garanterat att få roligt med den nya vännen Cannon och hoppas du får låna den med ;) Förstår att du uppskattar den julklappen, gott kaffe är ju aldrig fel. Kram Katta

H. sa...

Gratulerer med ny flott kaffemaskin ! Jeg har ikke noe sånt i noen av hjemmene våre.....grunn: Drikker mest te, da vettu ;) - er jo halvt engelsk..hehe
Også blir det KUN capuccino i Italia, og selvsagt i en kaffebar...:)

Fine bilder og flott datter har du ;)) Kan bare tenke meg hun bør passe seg for franskmennene....... !

365 ting sa...

God jul og gratulerer med finfin julegave! Selv er jeg ingen kaffedrikker men Nespressoen er kjent for god kaffe ;)
Vakker datter du har... Ha en fortsatt god jul og takk for hyggelig hilsen.

Klem

sissel sa...

Hei:) Gratulerer med kaffemaskinen:) Har hatt min i to år, og bruker den svarte (Ristretto) .- Klar favoritt! Det er egentlig en espresso med styrke 12, men jeg bruker den som lungo (stor kopp) , da blir den akkurat passe sterk og fyldig :) Nyt!! ( Hadde jeg måttet velge mellom kaffemaskina og kjøleskapet , er jeg redd det måtte bli jordgamme i hagen ;))

Maliva`s verden sa...

Hei alle sammen. Hyggelig med så mange kaffetips, tusen takk;o)
Maliva