torsdag 21. juli 2011

REVOIR STE.MAXIME.............
Da er det bare å innse at livet på denne stranden er over for denne gang. Håper dere har hatt glede av mine reisebrev, det har i hvertfall vært inspirerende for meg å se så mange tusen har vært innom disse 5 ukene vi har vært bortreist;o) Vår "designerspire" ble igjen der nede hos "sin franske familie", så både den kontaken og andre spennende kontakter jeg har fått der nede, vil vise hva år 2012 vil bringe med seg..........forts.følger.......

7 kommentarer:

liven sa...

Heisann
Ja alt har en ende...og tenker det er vemodig!
Takk for alle de fine innleggene maliva....og ha en fortsatt fin sommer :o)
Klem!!

Mette Irgens sa...

Ojojoj, her skulle jeg ha vært :) Det har vært fantastisk moro å følge deg og reisebrevene dine. Følte litt at jeg kunne leve meg inn i dem, og late som at jeg likevel var der ;) Så tusen takk for alle bidragene til "min franske ferie" i år :)
Fortsatt god sommer til deg. Jeg har mere ferie, så kanskje....eller kanskje det kan bli en Sardiniatur på oss. Vet ikke helt ennå, ellers blir vi bare her i nærheten i båt og kanskje litt annet.
Stor klem, Mette

Sjarmerende GJENBRUK sa...

Takk for at jeg fikk ferie i Frankrike i år!
Stor klem til deg min venn...

Elin | Draumesidene sa...

Takk for at du tok meg med på ferie!

Klem E <3

Thelma Louise sa...

Hei hei.:) har skjønt dere har hatt en fantastisk fin ferie ja.:-) og spennede å se hva 2012 bringer med seg.:-) gleder meg også til fortsatt kontakt.:-)) vi får slutte å prate og få gjort noe av det vi har snakket om.:-)) flere av våre naboer har vært nedover på ferie, og de skulle tilbake...tipset om bloggen din, og hun kjente seg igjen i stedene.:)

prekæs..

god helg til deg.:)
Klem

Madame Morell sa...

Kramar till dig!
Jessika

MODERN COUNTRY sa...

Ja gjett om jeg har Maliva, jeg har storkosa meg her i Norge med alle de flotte bildene dine og ikke minst den entusiastiske teksten din! Jeg er jo enormt Frankofil selv, hehe :)) Vil aboslutt dra en gang til Aix-en-Provence. Det så akkurat ut som en by jeg ville ha elsket. Kjempeflott arkitektur, god mat,og herlige markeder, må bare dit! Og Cote Bastide er en favoritt. Tusen takk for at du tok deg tid reisebreva. Da vi var nedover i fjor høst var det veldig vanskelig å finne et sted med god nok internett forbindelse, og ikke minst god nok hastighet. Hvor koblet dere opp pc`en ? Jeg hadde jo også planer om å oppdatere underveis men det gikk ikke like bra.

Aina