fredag 24. juni 2011

A room with a view.....


......Og her bor vi, midt i Gamlebyen i Ste.Maxime i en lekker leilighet som passer perfekt for oss voksne, og ikke minst for våre to tenåringsdøtre som stadig er på farten. Eldste sønnen ble dessv. hjemme i år. Leiligheten er pusset opp siden i fjor sommer, og nå føler jeg meg virkelig hjemme her. Eieren bak oppussingen har god smak og sans for detaljer....sjekk bare disse lekre gardinklypene;o)

Her står jeg på "hemsen" og tar bilde ned i stuen som har en åpen løsning til kjøkkenet. Ellers er det også 2 store soverom og 2 bad + wc her.

Men tilbake til utsikten. Her ute på den lille balkongen starter frokosten hver dag, og hvor alle sanser er i bruk. I går våknet jeg tidlig opp til lyden av franskmenn som gjorde salgsbodene klare for matmarked....duften, ja den var ubeskrivelig god; en blanding av krydder, croissanter, frukt og blomster......


......Så dette ville jeg også at min venninne skulle oppleve. Derfor ble det en utrolig koselig start på nok en solrik dag, der vi gikk og fylte kurven med frukt og andre go`saker og småpratet på fransk. Bilder derfra kommer i neste innlegg;o)

I dag skal vi på lunsj hos en fransk familie med svømmebasseng. Så her skal nok en soldag nytes ute....og brunfargen, ja den er allerede på plass;o)

A bientôt!

14 kommentarer:

Mary-Anne sa...

herlig :D det er så flott nedover dit ! har du vært i les arcs ?

Maliva`s verden sa...

Hei Marya
Jepp jeg har også vært i Les Arcs..og der hadde jeg virkelig en av mine største gourmet-opplevelse på restauranten som ligger på toppen av borgen/gamlebyen;o)
Har du vært der?

Anonym sa...

Å høres ut som en drøm, her regner det og ca en halv times kjøring nordover herfra snødde/haglet det i går :( Ellers er det ikke så kalde her, jeg bare rett og slett drømmer om å være på dine trakter akkurat nå ;) Vel, ønsker dere fortsatt flotte dager, og håper på flere "reisebrev".
Stor klem, Mette

Mitt hvite hus sa...

HERLIG !!! så hyggelig å få ta del i ferien din med disse reise brevene...

Kjempekoselig..

kos deg videre...her regner det ...

klemmer =)

Sologbolig sa...

Ååååå, herlig, herlig, syns eg kjenner duften heilt hit. Mandag starter vår ferd sørover til Genovabukta (bukta mellom Frankrike og Italia). Gleder meg stort. Ha ein fortsatt flott sommer. Klem.

Simones Country Home sa...

Hei på deg.

Ser jammen flott ut den der leil. ;o) Må dere kose dere masse. Picard er godt! hihi

Klem Simone

Sjarmerende GJENBRUK sa...

...ja, jeg ser du er i ditt paradis! Nydelig!

GOD SOMMER!

KLEM fra Hanna

Gry sa...

Fantastisk vakkert og det høres bare vidunderlig deilig ut! Nyt lukter, opplevelser og stemninger til fulle. En riktig riktig god sommer videre til deg ;) Klem Gry

Hilde sa...

Bonjour "Maliva".
Åååååå jeg lengter,bare en og en halv uke til vi reiser. M og J er også rimlig klare nå. Tenk så morro det hadde vært med et hus. Det er lov å drømme.
Vi er litt spent på luftfuktigheten der nede i år. Ifjor var det utrolig fuktig, og det har vi ikke opplevd før.Liker det best tørt og varmt!!!!
Kos dere videre og hils masse til "Bono"

Sommerhisen fra Hilde.

Livy sa...

Det ser og høres FANTASTISK ut!!!
Kos deg masse videre! Klem fra Livy

LIVS LYST sa...

Å som dere koser dere. Herlig! Enjoy ;O)

Liv

Maliva`s verden sa...

Hei Hilde
God reise til dere også....ang.fuktighet er det tørt og godt her kan du si. Derimot i Como-Italia...kan vi snakke høy fuktighet;o) Velkommen skal dere være!

Mona sa...

God kveld!
Nettopp kjøpt en byleilighet i gamlebyen av Les Arcs! Gleder oss stort til å innrede den, få vårt preg på den. Den ligger rett nedenfor borgen der du hadde din"gourmet opplevelse". Kommer til utleie våren neste år!
Mona:)

sylvia sa...

hei,
noe så herlig å lese, vi blir liksom med på tur,
takk,
klem fra sylvia