tirsdag 21. juni 2011

En liten stemningsrapport fra meg her i Ste.Maxime;o)


God mat og drikke i vakre omgivelser, stekende sol og duften av lavendel, slik nyter jeg/vi livet her på den franske rivieraen.

Tenkte å starte mine reisbrev fra gårsdagens besøk hos min venninne og familien, som leier et hus like ved oss. Vel det vil si en hard treningstur til fots i kun oppover bakker, men du verden hvor godt det er å røre seg etter dette fantastiske grillmåltidet;o)Ettersom det er første gang de ferierer i dette området, må jeg si jeg var spent på om de ville like det like godt som meg og min familie......men gjett om...her ute satt vi og drømte oss bort, både når det gjelder å investere eller kun leie for en lengere periode.Et seint kveldsbad ble det også, før det ble mørkt. Ettersom vi bor midt i Gamlebyen har vi bystranda rett uten for døra, så nå skal jeg ta meg en tur til bakern på hjørnet, mens kaffetraktern gjør kaffen klar.............Så venter en lang dag i solen og bading, for her er det varmt!!!


I morgen skal vi på nok en spennende middag hos "vår franske" familie.....dvs. familien til "svigersønnen" vår. Da må virkelig a`mor skjerpe seg med fransken....


Ellers venter både marked, shopping og lunsj hos Edna i St.Tropez de neste dagene....men ettersom vi skal være her nede i så mange uker, blir det også reisebrev fra andre byer/steder i området rundt her....så vil dere høre mer fra meg, kommer jeg straks tilbake igjen;o)
From Maliva in Paradise;o)

14 kommentarer:

Martha sa...

Skal vi bytte??
Elsker Frankrike..
Ser du har en annonse på utleiehus..er det dere som leier ut??
Ha en fin tirsdag..and enjoy!!
Klem:)

Maliva`s verden sa...

Hei Martha
Ja dette stedet tror jeg du garantert vil like. Foreløpig leier vi selv, så får vi se hva tiden bringer av overaskelser.
Anbefaler deg å ta en nærmere titt på linken til Provence-feriehus;o)
A bientôt!

liven sa...

Flotte bilder Maliva!
Høres ut som du har det fantastisk :o)

sylvia sa...

hei,
ååå makan til fristelse,
så nydelig dere har det,
må jo være en drøm for kalde nordmenn/kvinner.
høres rett og slett vidundelig ut.
ha fortsatt hyggelige dager.
klem fra sylvia

All Seasons sa...

This is a wonderful place to be, I love La France.
Enjoy your holiday in that wonderful place..
Hugs from a cold Holland :-(
Patricia

Lindas hobbyhjørne sa...

Ååå.. det så jo bare herlig ut!!!
Ha en forsatt fin dag, klem.

Ann sa...

Åååh, jeg teller ned til vi reiser nå skal du tro!! :)) Det skal bli SÅÅ herlig! Vi skal på visning i området Menton-Nice, men kanskje vi burde ta en titt i dette området også. Er lite kjent her i dette området av rivieraen, så det som er helt sikkert er at vi skal bruke noen dager i området for å se om kanskje dette kan være stedet for oss også! ;)) Kos deg - sukk som jeg gleder meg til vi reiser... - og så gleder jeg meg selvsagt også veldig til å se flere feriebilder fra området!! :O)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Anonym sa...

å så deilig det høres ut... Kunne gjerne byttet plass..:)

hils gjengen..

klem Camilla

Anonym sa...

Høres helt fantastisk ut, så kos dere så mye. Jeg kaster meg rundt reiser nedover om en av mine kollegaer plutselig ikke kan reise. Ellers har jeg en venninne med hus i Vence, så kanskje......

Sommerklem fra Mette

Anonym sa...

Fantastiske bilder..sukkkkk, skulle vært der vettu. Kan tenke meg dere koser dere! Hils de andre :o) Klemzz Ulliz

@my casa sa...

Vilka underbara bilder - ser helt fantastiskt ut:)

Huset på terrassen sa...

MMM fantastiske bilder og fikk lyst til å reise dit med en gang :)) Koos dere videre ! Og ha en super sommer :) Klem Linda

(eddas) sa...

Høres bare så fantastisk koselig ut May Liss...
klemklem på deg

Tinas bo sa...

Ser helt fantastiskt ut!!

Ha en underbar midsommar!

Kram Tina