torsdag 14. april 2011

Nytt reisebrev fra Den franske rivieraen.

Vet det er flere av dere som setter pris på mine reisebrev fra Frankrike, så her kommer nok et rykende ferskt reisbrev fra Ste.Maxime. Her er byen i full blomstring som dere ser, og innbyggerne gjør seg klare til å ta i mot turistene som allerede har begynt å komme. Havna i St.Tropez begynner også og fylles opp, og til dere nye lesere....tar det kun 15 min. med båt for å komme hit fra Ste.Maxime. Båt-turen kan virkelig anbefales....men hold på hatten/capsen;o)


Italiensk isbar i underetg. kan vel friste noen og enhver tro jeg.I disse dager, er det utstilling av veteranbiler. Så her kan far kose seg, mens barna er på stranden og mor på markeder.Et lite glimt av en helt nyoppusset leilighet, venter oss her om noen uker. Kan tro vi gleder oss til å komme tilbake igjen.Tusen takk til Grete E.Torpen for at du trofast vikarierer for meg, når jeg selv ikke får skrevet reisebrev derfra. Takk for flotte bilder også;o)
Skal ta det igjen i sommerferien jeg vettu.

Så har du fortsatt ikke landet på hvor ferien skal gå i år, er det fortsatt noen ledige leiligheter/villaer her nede.

Anbefaler dere å ta en titt på nettsiden til Grete- http://www.provence-feriehus.no/17 kommentarer:

H elle K sa...

Så herlig, der skulle jeg gjerne vært en tur. Kansje en gang. Heldige deg som er i så vakre omgivelser. Klem Kristin

Katta sa...

Oh så läckert! Man längtar ju iväg när man ser. Färgglad rabatt med. kram K

Martes atelie` sa...

Vi har ikke planlagt ferie i år. Kanksje dette er noe for oss;O Skal jammen ta en titt.....
Deilige bilder. Takk for titten og fristelsen til ferie:)

Marte

liven sa...

Bare så nydelig!!

Ha en fin dag Maliva :o)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Förstår att du längtar, men snart är du där. Vilket paradis ni har där nere, ser så fint ut allting.
Ser fram emot sommarfoton senare.
Kramar
AnnaMaria

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Sukk! Bra der er sol ute i dag, ellers hadde jeg blitt max dårlig av dette. Ser bare så fristende ut. Kunne reist med en gang.
Ha en strålende torsdag
Klem:)

Elin | Draumesidene sa...

Så NYDELEG! Greit nok her er snev av vår, og sol (!), men dette såg heaven`sk ut! Forstår godt at du elskar denne staden! Og så hadde du masse flotte innlegg under her også! Eg er litt offline, har kun lagt ut innlegg siste vekene, vore lite på besøk. No er det full stopp, min etter kvart berømte nakke tok en liten før-påske streik... Ynskjer deg og dine ei flott påske, uansett kva dokke finn på!

Største klemmen,
E :)

Lindas hobbyhjørne sa...

Det ser jo bare helt herlig ut :)
Ønsker dere en forsatt fin ferie :)

Mors værelse sa...

Deler din entusiasme og forventning...:))

Jennys fire vegger sa...

Næææh, så skjønne blomster på det første bildet! Fint reisebrev. :-)

Ha en fin dag!
Klem Jenny

Siren sa...

Jeg elsker reisebrevene dine! Vi skal på bobil tur til Frankrike i sommer, så jeg sluker rått alt av tips jeg kan få! Klem :)

Anonym sa...

Å jeg vil reise tilbake dit....... Jammen ikke sikker på om det blir noen tur på på meg i år, men prøver å få det til. Om jeg ikke får med familien, tror jeg at jeg skal prøve å få med meg noen venninner - jeg lengter til Ste.Maxime og St.Tropez etc. Er nesten blitt helt avhengig...
Får se hva det blir til, det er i alle fall helt fantastisk der :)
Klem, Mette

Maliva`s verden sa...

Hei Mette...tenk at vi var der samtidig i fjor sommer. Du må si ifra hvis det blir tur i sommer igjen da...et aldri så lite bloggtreff hadde jo vært super koselig.
A bientôt!

Miss Wond by BB sa...

Hei Maliva! For en nydelig blogg du har:)) Og tusen takk for kommentar fra deg. Skjønte at vi har likt spisebord, jeg har valgt stolen "bali" i hvit til bordet:) Ha en flott påske:)) BEnte

Gry sa...

Fantastisk vakkert kjære deg!! Skjønner veldig godt at dere nyter livet her <3 Koselige bilder fra gamlebyen også ;)

En riktig god påske til deg og dine, kos dere! Klem fra meg

Ann sa...

Åh milde himmel!! Nå fikk jeg vel reisefeber igjen! :Z -Og så vi som tror, tror, vi har bestemt oss for å bygge en kjempediger sør-vest-terrasse på huset i sommer i stedet for å ta vår særdeles kjære måned på rivieraen... !!! Sukk, tror jeg må revurdere. Akkurat nå kjennes det ut som at jeg vil komme til å dø av abstinenser hvis vi ikke kommer oss nedover i sommer!! :D

Stor klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Anette Willemine sa...

Ååå, som jeg lengter etter Ste. Maxime!!! Det blir nok ikke ferie der i år, men 3 uker i Florida er heller ikke dårlig. Vi skal reise litt rundt, men har base i leiligheten som ligger på et golfanlegg. Det blir nok noen runder golf i løpet av ferien. Gleder meg til å prøve svingen etter en lang pause etter ryggoperasjonen. Dessuten; golfbaner er topp underlag å gå på. Med en runde på ca 4 timer så får jeg meg mange fine gåturer i løpet av ferien.:)
Var i Ste. Maxime i mai et år og det var bare nydelig! Elsker alle de små trange gatene i gamlebyen.

Klem,
AW