mandag 11. april 2011

Helgens besøk i Gamlebyen-Fredrikstad.

Hei, har akkurat kommet hjem fra noen koselige dager i min barndomsby Fredrikstad. Nesten som å være tilbake midt på sommeren spør du meg, så flott vær har det vært. Håper du som leser dette også, har fått en smak av dette nydelige sommerværet. Egentlig skulle jeg gjerne vist noen bilder fra 30-års jubileumet, som var utrolig gøy å være med på. (Tusen takk til festkomiteen for fantastisk opplegg) Men jeg må selvfølgelig ta hensyn til mine tidligere klassekamerater. Derfor kommer det heller et bilderas fra markedet i Gamlebyen som har startet opp hver lørdag igjen. Besøk på Mormor`s Cafe er et "must"......så får bildene tale for seg selv.

Jeg må nok innrømme at jeg er stolt over Gamlebyen, ikke mange byer her i Norge som kan måle seg med et slikt historisk og vakkert sted. Hm...kanskje også grunnen til at det minner meg litt om Frankrike.

Ja, ja nå får jeg komme meg i seng, så får vi se om det kommer et innlegg til før påske;o)

Go`ukestart til dere alle!

20 kommentarer:

Hjertedamas blogg sa...

Herlige bilder!! blir nødt til ¨ta en tur en lørdag, for sånt no` ha`kke vi her i by`n. Klemz i natten

Birte sa...

For en flott by.. Snakk om koslig marked da.. Og den maten så jo himmelsk ut..

Ha en fin fin helg..

Klem Birte

sylvia sa...

hei.
noe så herlig, nydelige bilder, ja minner virkelig om frankrike,
takk for at du delte.
ønsker deg en nydelig dag,
klem fra sylvia

Monica sa...

Vet u jeg bare elsker den byen. Har ært der mange ganger om liten og var innom i sommer og jeg blir like frelst hver gang. Utrolig sjarmerende og vakkert og herlig med alt livet på sommeren i gatene. Klem monica

Mitt hvite hus sa...

så utrolig flotte bilder...

en egen stemning gamle byen deres..

klemmer 0)

Unknown sa...

Hei!

Koselige bilder fra Gamlebyen vår da ;) Og Mormor's cafe er jo bare så koselig...En god uke til deg.

Klem fra Ruth

Anitas Interiør verden sa...

Hei så mange lekkre bilder du deler med oss, ser ut som en utrolig koselig by og at du har hatt en fin tur.

Klem Anita

Anette Willemine sa...

Ååå, nå kjente jeg sommerfølelsen kom sigende. Var i Gamlebyen i fjor, da var det altfor mange år siden sist. Har familie i Østfold og Gamlebyen har blitt besøkt mang en gang gjennom oppveksten. :)
Det er helt klart at jeg må ta en tur snart! Det er så mange flotte kunstnere som holder til der, noe som jeg også gleder meg til å se igjen. Min mor var med sist sommer og fikk med seg noen godbiter fra to av kunstnerne. :)

Ønsker deg en deilig tirsdag, du gode!

Klem,
AW

All Seasons sa...

What a wonderful place to be, this old town..

Hugs from Holland ☼
Patricia

Anonym sa...

Hei på deg May-Liss og tusen takk for sist. Det var en knallfest på lørdag med tidligere klassekamerater :) Var supert å treffes igjen.
For noen flotte bilder du har lagt ut fra by`n våres da :) Er jo flott her :) Og at sola kikket frem gjorde ikke noe. Vil også benytte anledningen til å takke deg for en super blogg. En kikk inn i "din verden" gir virkelig krydder i hverdagen. Enormt mye lækkert". Ha en super dag og ei flott påske hvor nå du måtte finne på å tilbringe den. Stor klem fra Lisbeth.

Jennys fire vegger sa...

Næ! Casa Fuglesteg var også der i helgen. :-) Vi "snakket" nettopp om det. Jeg bor i sarp. :-)

Ser ut som du hadde en flott tur, gamlebyen er fiiin! :-)

Ha en fin kveld.
Klem Jenny

Anonym sa...

Nå fikk jeg skikkelig flashback fra da jeg var der. Det er jo bare så koselig i gamlebyen. Høres ut som om dere har hatt en flott feiring:)
Ha en fin kveld videre.
Klem fra meg!

Anonym sa...

Så herlige bilder fra Gamlebyen, vi er på revyen i Fredrikstad nesten hvert år. Vi er flere som kjører egen båt over "fjorden" og fortøyer litt oppe i kanalen som regel en lørdag i august. Spiser litt, før vi går på Båthusrevyen og etterpå en liten tur innom et eller annet sted langs bryggen, før vi ender i en av våre båter. Søndag går vi tur, og da innom Gamlebyen - hvor jeg alltid koser meg.
Var i Fredrikstad på tur med hele jobbe min for noen år siden, og da hadde vi mange timer i Gamlebyen. "Natursti", hvor lagene var lenket sammen som en lenkegjeng. Utrolig artig, og noe vi husker godt.
Ønsker deg en fortsatt fin uke :)
Klem, Mette

(eddas) sa...

Så koselig det ser ut der,har vel så vidt vært innom der en gang for mange år siden.Men skal komme meg dit i løpet av sommeren...og muligens stå på marked der en lørdag:)
Ja.....tenker dere hadde det gøy..
klemklem

NIB sa...

Fiine bilder av favorittbyen:):) Håper du hadde det like fint i jubileum:)

Thelma Louise sa...

nydelig...gamle plankebyen er vakker..:) der du skulle bodd.:-)) kunne bodd der selv jeg..om jeg skal forlate oslo..må det bli dit om det skal være i Norge tror jeg.:-)

ha en toppers dag

Klem

Anonym sa...

Å,nå kom sommerfølelsen over meg. Har de siste årene bodd på campingen ved Gamlebyen og ruslet opp og ned gatene utallige ganger. Det er sååå koselig. Pleier å ta passasjerbåten over til byen. Ikke mange månedene nå, så er vi der igjen. Nydelig bilder du har. Ha en fin dag videre. Vårhilsen fra Bergen.

Helena, The Swenglish Home sa...

Åh så fint det ser ut där i gamla delarna av Fredrikstad! Jag var i din fina barndomsstad en halv dag en gång för mycket länge sedan, och köpte där ett påslakan jag sedan använde i många år (med marint tema), och som alltid fick mig att tänka på mitt besök där.

Det låter som om ni haft en mysig återförening, och jag gissar att det blev många skratt den kvällen!

Kramar till dig och sköna vårdagar önskar
Helena

maría cecilia sa...

Beautiful old city!!! So sad that here in chile most of our historic places have been destroyed by the earthquakes.
hugs

Anonym sa...

Vad trevligt att du hittat in till mig! Blev så gld för att du tog dig tid och lämnade en kommentar:).

Fantastisk blogg du har! Vackra bilder och trevligt skrivet. Har lagt mig som följare och återkommer snart igen:).

Kram Mria