mandag 7. februar 2011

Helgens Mimosafestival i Ste.Maxime - France.Mens jeg forsatt venter på reisebrev fra min kjære i Afrika, som er uten strøm og vann i det fattige område han er og besøker, viser jeg istede litt bilder fra et reisebrev jeg fikk fra Ste.Maxime i helgen.Her har våren kommet med sine 20 grader i skyggen ved lunsjtider, og i helgen arrangerte de Mimosafestival. Det som kjennertegner franskmenn er at de benytter hver anledning til å feire et eller annet, og denne festivalen er vel kanskje en feiring for at våren allerede har ankommet.Vanligvis kjøper jeg et par duftende kvister mimosa og tulipaner til påske, men her snakker vi overflod av både blomster og dufter. Nesten så jeg kjenner lukten helt hit;o)Har du fortsatt ikke bestemt deg for hvor du skal tilbringe påsken/pinsen, eller sommerferien, er det fortsatt ledige leil./villaer i Ste.Maxime.

http://www.provence-feriehus.no/

Takk for reisebrevet du sendte meg Grete T.

Med disse vårlige bildene ønsker jeg dere alle, go`ukestart!

12 kommentarer:

liven sa...

Hei Maliva
Må være helt fantastisk å overvære en slik festival :o)
Og vår......ja det vil vi ha nå!!

Ønsker deg en fin uke....og håper det står bra til med han som er i Afrika!

Anonym sa...

Ikke spart på mye på denne festivalen

Tenker du venter på lyd i fra mannen din..

Sommerferieplanene er ikke i boks enda, men vurderer å kjøre nedover mot Rivieraen..
Go mandag til deg

Veronica's hus sa...

Hmm kanskje man skulle ha gjort akkurat det!
Så helt herlig ut dette:)

Ønsker deg en superflott uke.

Klem

Katta sa...

Ser ju hur härligt ut som helst. Skulle gärna åka ner och fira in våren på stört. Jättefin outfit du köpt dej, här har musen dansat iväg på vårklädes-shopping med i helgen när katten låg hemma och var sjuk ;) Kram Katta

Thelma Louise sa...

Så tøft.:-)) der skulle vi ha vøri.:-))

Ble lys grå...N1000 eller N1500 ? tror det var N1000...ren grå. Håper vi blir fornøyd..Jeg må ha noe som passer til blåååååttttt..:-) blir mye av det der.:-)

Håper du snart hører fra din kjære.:-)

En fin dag til deg.:-)

Klem

Maliva`s verden sa...

Hei dere...høres kanskje ut som jeg ikke har hørt fra min kjære, men joda han har sendt flere sms allerede, og har det etter forholdene bra. Men bilder som han skal sende via pc`n må nok vente på seg til de kommer til et sted med strøm og nett;o)
Om jeg savner han? Jepp!

♥ Netta ♥ sa...

Å, der skulle jeg GJERNE ha vært - både for å se på festivalen og for varmens skyld :-) Jeg og mannen overvar et karneval i Italia for noen år siden og det var så utrolig morsomt. Man får se litt av andre kulturer og tradisjoner. Jeg skjønner at du lengter til sommeren og turen til St. Maxime. I år blir det dessverre ingen tur til Frankrike på oss. Noen naboer har invitert oss til Spania og det vet jeg ungene har veldig lyst til, men da SKAL jeg til Frankrike neste sommer - det kan jeg love :-O

Så mye fint tøy du har fått deg, smart å benytte sjansen når mannen er borte ;-)

Klem
Netta

Sologbolig sa...

Herlige bilder fra Mimosafestivalen. Utrolig overflod av blomster ...... åhh nå lengter eg sørover!!! Vi har ikkje heilt bestemt ferien enda, eg har lyst til Frankrike og gubben har lyst til Italia. Kanskje det blir begge deler. Ha ein fin kveld (det er iallfall varmt inne !) Klem.

Landcharm sa...

Hei! Deilige bilder - noe annet her hvor vi går å småsklir på blåisen...Ønsker deg en fin uke!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ja nog kom det en doft av mimosa här också, fransmännen är bra på och fira. Här firas det inte mycket den här årstiden, fast februari går fort.
Kramar
AnnaMaria

Mitt hvite hus sa...

For en o9pplevelse da... skulle gjerne ha sett en slik festival i virkeligheten..

Håper du snart får reise brev fra din kjære..
Klemmer til deg =))

Anette sa...

Så spennende :)