lørdag 12. desember 2009

Mens jeg venter.....


I mens jeg venter på å få hengt opp julekortene som dukker opp fra fjern og nær i postkassen, har jeg pyntet hjerte med disse vintage-kortene så lenge.
Nydelige bilder, som man kan lage mye fint av. Får se hva jeg skal finne på. Kanskje kopier de over på gammelt papir, og lime de på pakkene jeg skal pakke inn, eller lage strykemerker av de...Kanskje du har noen tips?

Det å få julekort er noe av det koseligste med førjuls tiden.....blir nok mindre og mindre nå da vår venners barn begynner og bli voksne. Ser jo selv, at i år blir det kun døtrene våre som ville bli tatt bilde av. Deilig skal det i hvertfall bli for meg å slippe å skrive/sende over 100 julekort...den tiden er forbi..nå har jeg bestilt 50 og det holder. Ser ut som mange også sender heller julebrev via mail...håper bare ikke at tradisjonen med julekort sendt i posten forsvinner helt bort om noen år.
Er ikke disse søte da? Tror nok ikke de røde nissene dukker opp i år heller....
Takker for alle som tar seg tid til et besøk her inne, prøver så godt jeg kan å følge opp dere som legger igjen hilsen også....men må nok innrømme at bloggen ikke er første prioritet nå før jul. Nå suser jeg avgårde til jobb, så er det rett på julefest hos venner...for så å få noen timer søvn til grøtfest her hjemme i morgen og julekonsert på kvelden.

17 kommentarer:

(eddas) sa...

Ja....travle dager for deg....men husk og puste :)
Ønsker dg en koooselig helg ...
klemmer fra meg til deg...

Thelma Louise sa...

Hei.:-) Ikke stress med å finne noe...Ikke noe hast.:-) Nissene var søte.:-) Julekortholderene også.:-) Her har det kommet to julekort i postkassa...Skal henge opp snoren i dag....så er det bare å vente å resten..Kos deg med grøtfest og julekonsert.:-) Klem Gry

liven sa...

Ha en fin og travel helg Maliva :o)
Her er det første helgen på fem uker at jeg ikke har planer....juhuu :o)

Sologbolig sa...

Koselig hos deg. Og helt enig med deg, håper ikkje at tradisjonen med å sende julekort i posten forsvinner. Blir helt noe annet enn mail. Det har poppet ned noen i postkassen allerede. Koselig !!I går var eg på fest med kollegaene mine, kjempegøy !! I dag får vi besøk av yngste sønn med fam, pakkebytting, de skal ikkje feire julen her. Ha ein fin dag !

Villa von Krogh sa...

God morgen. :) Tiden flyr avsted nå i desember. Kos deg masse i dag!

Klem fra meg.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Igår skrev jag på alla julkort, mycket roligare med kort än mail. Snart har du fullt i ditt fina hjärta. Och en kul helg blir det för er, mycket festligheter. Här kommer det bli lugnt, ska baka pepparkakor.
Ha en bra helg
Goa kramen
AnnaMaria

Fånga dagen sa...

Vilka vackra bilder. Jag älskar ju burkar så de skulle nog hamna där en del av dem, Man kan ju göra så mycket med decoupagelim. Ha en bra lucia.
Kram Lena

Mitt hvite hus sa...

ÅÅÅ de er så skjønne de kortene dine...

Og nissene var super skjønne...

travle dager for deg...

jeg fikk jobb hos Mester Grønn--- kjempe koselig... trives veldig godt så langt....


Kos deg measse vennen...

klem kerstin

Jannicke sa...

Høres ut som at du får en fin helg... husk å nyte - midt i all travelhet ;o)
Klem fra J.

h.espe sa...

Hoi, hoi, travle tider forstår jeg... :o) Vel, slik er det vel for de fleste før jul - men greit, når det er hyggelig travelhet :o)

Selv har jeg dagen fri til å kunne pusle med hva det måtte være, men i kveld er det venninnemiddag på byn, med påfølgende bar/pub besøk. I morgen er det lutefiskmiddag her hos meg. Neste uke er også begynt å fylle seg opp, og så plutselig er julen der.... Mye på agendaen altså, men stresse gjør jeg ikke - bare koser meg max :o)

Ha herlige førjulsdager du også!!!

Goklem fra Hildegunn

Guttemamma sa...

Hei vennen!! Nydelige kort ja!! Synes det er stilig å lime de på gråpapirposer(panduro eller fra baker'n) ,legge en liten have oppi og knyte en jutetråd eller liknende på toppen...ha en fin dag!! KOppen er vel i bruk,tusen takk igjen
Klem

Stine sa...

Ja, det er trist det der.. at det kan virke som håndskrevne, postsendte julekort forsvinner :(
Vi skriver hvert år kort til fjern og nær, selv om etter at vi fikk barn er det blitt mer bilder av de og ikke lange tettskrevne kort som sendes da men.... :)
Hva er koseligere enn å få en fin liten nisse/engle frøken i postkassen før jul? ;)

Hanna sa...

så fint du har gjort.
kram
hanna

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Ja, kjenner meg igjen :) Er utrulig travelt no før jul. Så får ikkje mykje tid sjølv å sitte framfor pcen. Håper du har det fint :) Koslig med alle dei julebildene! Liker dei så godt :)

Ha ei herlig helg videre :) Godklem

Heidi-anitha sa...

Så koselig og rolig inne her hos deg Mayliss! Ser du har travle dager ja :0) det er hyggelig å fylle dagene med julestemning nå som det begynner å nærme seg.. og det veldig fort. Kjenner at jeg ikke helt henger med på lasset i år, syntes desember har rast av gårde i full fart... men julestemningen kommer nok:0)

Nydelige bilder og vakkert hos deg som bestanding. Håper du hadde en nydelig opplevelse på julekonsert og hadde en koselig kveld med venner.

Raymond og jeg håper å få kommet oss litt vekk på julekonsert i Oslouten barna neste helg - Sølvguttene synger jo Julen inn neste søndag - det er julestemning på sitt beste..:0) Liker så mye forskjellig musikk, men ikke mange som kommer opp mot de gode gamle når det låter sååå vakkert som hos disse søte i matrosdressene, med et hav av lys i mørket..

Takk for så vakre ord. Du er alltid så raus med ordene du legger igjen hos meg du. Blir jo så glad i hjertet mitt - :0) Komentarskriving er ikke det mest prioriterte her for tiden. Det blir mye jobbing og mere kos til andre ting - det er jo litt viktig det også:0)

Kos deg med 3, advent og la julestemingen komme!

Juleklemmer Heidi-anitha

Pink lady sa...

Hei!

Jeg venter også på julekort! Her i gården er det masse småbarn i vennekretsen og det blir flere og flere julekort for hvert år som går:)

De sukkerkringlene dine så nydelige ut, jeg elsker gjærbakst!

God jul til deg!

Klem Pink Lady

Balke gård sa...

Hei, er så enig, postjulekort er viktig å beholde! Det sies at det ikke er nedgang, godt det. Synes riktignok 8,- er ALTFOR dyrt for portoen...Men, men... Klem, M