torsdag 28. mai 2009

Au Revoir Paris.......

Fikk heldigvis lov til å knipse noen bilder til dere...i en interiørbutikk som lå like ved der vi bodde.......Kjenner jeg dere rett,er det nok flere av dere som kunne gått bananas her i "Ocean"-miljøet....Legg merke til den kule taklampa,som er lagd av drivved.....og mye annet også.Så her var drivved i skuddet også...... ....og her henter Maliva inspirasjon..Se bare på det fine skapet m/hønsenetting...(snakker vi tilhenger,eller container ned hit neste gang..hi-hi)

...Neida,det er derfor det er så gøy å kjøpe gamle og brukte møbler,som med noen malingstrøk...og hønsenetting...kan forvandles til vel så fine som nye..det synes nå jeg da:O)

Slike lamper var det mange av...tror ikke jeg har sett de her i landet enda....Denne passer jo perfekt på et barnerom....det var også noen i lin,med zinkhjerte..Kjempe kule!

Ja som bildet sier....blir jeg faktisk "Happy"bare å gå her å suge inn inspirasjon...og tenk det er helt gratis:O)

Etter all gåingen,og gnagsår,må jeg si denne sengen fristet der den stod og ønsket oss velkommen...Men hadde vel ikke tatt seg ut å lagt seg ned der kanskje?

Med disse innleggene håper jeg dere har fått tatt del av noen av våre opplevelser...og dere som venter på reisebrev fra de forskjellige turistattraksjonene..må jeg nok dessverre skuffe...Igjen vil jeg takke for alle tips som har kommet inn...det ble mange gode måltider på kveldene.."Høydaren" var kjøtt-fondue på en koselig restaurant i Latinerkvarteret.Der satt vi fire i flere timer og bare koste oss..Jeg må jo innrømme at det er masse jeg ikke har fått sett i Paris denne gangen også...men jeg synes det er så gøy å dra til steder som jeg ønsker å komme tilbake til..Og Latinerkvarteret er et slikt sted.
Så til slutt vil jeg takke venneparet for noen fantastiske dager sammen,takk for at vi fikk lov til å bli med i kofferten deres:O)

Neste innlegg,skal jeg vise dere et par småting som ble med i kofferten hjem...........

33 kommentarer:

Dans på roser... sa...

du verden! Løøøøøvly.

Cajsas Rum - Trottinglady sa...

Jag säger också lovely!
Carin i norra Sverige

miss marple sa...

...og jeg sier at jeg gleder meg ikke noe MINDRE til jeg selv drar til Paris i september...takk for masse gode tips og inspirasjon i de "franske innleggene" dine;)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Fina affärer du besökt i Paris, den marina stilen gillar jag till sommarhuset. Ska bli kul och se vad du köpt.
Kram till dig
AnnaMaria

Randi sa...

Heia Maliva!
Tusen tusen takk for dei varme fine orda frå deg,det gjorde godt!
Å du har da funnet enda en super tøff butikk i ditt andre land:-)
Å det som er så rart/artigt er at det er ein kjempe tøff butikk i Ålesund som selger omtrent akkurat samme varer som du viser her,du kan gå inn på bloggen til den butikken så ser du kva dei har,det er nok kansje litt andre priser her i landet vil eg tru:)http://herlighet-as.blogspot.com/
Men no kom sola til oss...å du verden så kjær komme det var no,her har det regna i 4 dager!!
Da vil eg ønske deg ein fin torsdag,måtte sola skine på deg!Klem frå meg!

Anonym sa...

smeeeelt..det virket bare som drømme plass og drømme butikk..kanskje en dag..??men tror heller ikke det nytter med en koffert..tihi.. håper dere koste dere masse..

hilsen camilla

Datt sa...

Ååå, synes hønsenetting er så fint i interiøret, har noen planer i bakhodet, kanskje de til og med ser dagens lys en gang...? :P Gleder meg til å se hva som fikk bli med deg hjem! :)

Mitt hvite hus sa...

Ååå sukk... så herlige bilder Malivia... Ja inspirasjon den er gratis...og dne tar man med seg....
Og det har du gjort...
Og man får jo aldri med seg alt, men en gang så retunerer man og får med seg mer...

Lev på de gode minnene...
Håper solen vil skinne på oss alle denne helgen... nyt boken og helgen kjære ..
Klem Kerstin

Missfryd sa...

Så utrolig mye dere rakk å gjøre da...:-) Masse inspirasjon å hente for meg også gjennom bildene du har tatt. Takker og bukker:-)
E har vært på jobb hele uka og går glipp av bursdagen, men vi 3 andre skal ut å spise i kveld etter ønske fra poden. Det skal bli koselig:-) Og selvfølgelig var det frokost på sengen med kake og gaver:-)
Vi snakkes, kjære Maliva. Klem

Unknown sa...

Hei kjære Maliva,

så mye vakkert, skjønner du ble inspirert! Har sett på forrige innlegg også med takterasse og greier, så deilig...
Jeg skjønner jeg må ta meg en grundigere titt på Paris enn bare å reise igjennom...

Klem fra meg ~

gustavianvintage.se sa...

Lyckans du som kommer från Paris.
Det ska bli kul att se vad du köpt där.
Kram Marie

Ocean showroom sa...

Ja, dette liker vi!!! Ser ut som du har hatt en kjempe-tur, gleder meg til neste gang jeg også får enn paris-tur:-)

-Lene-

Anonym sa...

Joda.. jeg kjenner en som hadde rappa både veggen og lampa.. Anne (Anemone):o))

Høres ut som dere har hatt en deilig tur.. Latinerkvarteret.. dit kom vi oss dessverre ikke.. men jeg kan love om du trasker byen rundt i 4 dager har du likevel sett kun en brøkdel.. og det merkelige er at man får den totalt i blodet.. en gang Paris.. alltid Paris:o))

Vel hjem!! klem fra mæ

Agnes Maria sa...

Så mysiga ställen du besökt !!
Jag gillar allt !
Så spännande att se vad som finns i din koffert, längtar.....
Klem Åsa

ocean showroom sa...

Hej! Detta var vår stil :-). Så fin blogg du har. Ha en riktigt fin kväll! Alexandra

Stjärnor & Champagne sa...

Oj vad mycket fint...Jag gillar verkligen lampan med hjärtana. Vad härligt det måste ha varit i Paris. Har aldrig ens varit i Frankrike. Någon gång kommer jag nog dit. Håller tummarna för dig i tävlingen.

Kram Anne

Sara sa...

Hi! Lovely Paris! Sweet summer to you! <3 Sara

Sara sa...

Hi Maliva! Lovely Paris! Sweet summer to you! <3 Sara

Margrethes hus og hage sa...

Dette var definitivt et sted egnet for å ha med container til innkjøpene :P
Flotte bilder, og mye som kunne friste!

Hilsen Margrethe

h.espe sa...

Åhhhh, vakkert, vakkert, vakkert... :o) Der kunne jeg veldig lett ha gått "bananas" - sååååå masse nyyydelig.... Tilhenger, ehhh... på flyet, hadde kanskje vært tingen...

Ha en knall pinsehelg - nyt dagene, og vamegradene som er meldt...:o)

Stor klem fra Hildegunn

Ru Hedefalk sa...

Vad roligt att du har hittat in till mig, nu har jag hittat in till dig, trevligt!

Kram Rusan

Karin Lindström sa...

Hej!

Jag var tvungen att kika in till dig från Rost och Rosor. Katta hade gett oss samma utmaning. Så fin blogg du har med många vackra bilder och inspiration. Och Paris om våren är ju bara för underbart! Jag kommer gärna tillbaka igen, om inte annat för att se din dukning om du antar den!

Hälsningar
Karin

Ninas Interiør sa...

Så moro å se litt andre ting fra franske interiør-butikker! Blir spennende å se når disse tingene dukker opp i Norske interiør-butikker. Vi henger jo gjerne litt etter... Høres ihverfall ut som dere har hatt en kjempefin tur!

Klem Nina

Karna sa...

Iiikkk for en flott butikk, bra jeg ikke kom over denne da jeg var i Paris, måtte kjøpe to bager til for å få alt med meg sist jeg var der, og hvis jeg hadde funnet denne hadde det vel straffe vekt på meg er jeg redd...

Paris er bare helt nydelig, en flott by der de er flink å pynte. Alle hadde jo fine inngangsparti med store krukker med planter i, flotte gatelykter..ble mektig imponert da jeg var der. Hvorfor er det ikke slik i Norge, her er vi ikke flink til å pynte...

Velkommen hjem igjen, og nyt pinsehelgen!

Fru Fryd sa...

Så mange flotte bilder du har tatt på turen din. Minner fra min egen tur til Paris i fjor dukker fram, og jeg kjenner at reiselysten kommer krypene...

Ønsker deg en riktig flott Pinse, med mye solskinn.

Kristins Hus sa...

Så mye fint du har sett :-)
God pinse til deg:-)
Kristin

Silje Mari sa...

Nydelige butikker og for noen utrolige markeder! Jeg har bare vært i paris en gang, og da var jeg ærlig talt litt skuffet (hvis man ser bort fra alle de nydelige severdighetene..), men nå tror jeg at jeg må gi kjærlighetsbyen en sjanse til:)

Huset på Planen sa...

Masse fine bilder fra Paris!

Katta sa...

Så fina saker och så fint skåpet med hönsnät är. Kul att få kolla inredningsbutiker där, jag var i Paris när jag var runt tjugo år och då var det bara modebutikerna som gällde nu skulle det vara kul att kolla in just inredning. (nej vi har inte långhelg till pingst här längre den togs dumt nog bort för ett par år sen men förra helgen hade vi långhelg då det var Kristihimmelsfärd.)Njut av din långhelg, kram Katta

Englefryd sa...

Ser ut til at dere har hatt en super deilig tur. Tror jeg må ta meg en tur til Paris snart gitt. Takk for masse lekker inspirasjon.

Håper dere får en flott pinse.

Klem

Sologbolig sa...

Oi dette var eit sted der ein virkelig kunne ha fått lufta lommeboka. Mye fristande og inspirerande. Ønsker deg ei fin pinsehelg.

hagagården sa...

Härliga bilder!!
kram o ha en go dag
ninni

Klaffen sa...

Hupp hupp - har du sett på maken... Heldigris som har vært på tur. Sett masse, opplevd masse og sanset masse! herlige bilder, og stemnings rapport. Jeg får også masse energi om dagen, fra Hagesenteret vårt:) ER jo primært ingen utegartner, men stjeler noen øyeblikk der hver morgen - en herlig start på dagen. I dag skal jeg ut med gode venner, gå langs den "nye" fjordparken vår i drammen og kose oss på cafe i sola. Klem i fleng - sees neste lørdag eller?