lørdag 10. januar 2015

Utleie av ferieboliger i Cannes, Les Issambres, Ste.Maxime og Port Grimaud!


HEI! Har du ikke planlagt sommerferien enda, vil jeg anbefale deg å ta en nærmere titt på dette innlegget. Selvom jeg opplever stor respons ifht. utleie på "Den franske rivieraen", er det fortsatt noen ledige uker igjen i 2017.  Jeg starter med den nye eksklusive leiligheten i Parc Eugenie. Leiligheten ligger sentralt i Cannes og er tilgjengelig å leie året rundt. Det er 2 soverom m/dobbeltsenger og med hvert sitt bad/wc. Her er det også to deilige terrasser man kan trekke seg tilbake på, etter f.eks en dukkert i bassenget i hagen. Et perfekt sted å bo for 4 personer. Flere bilder og info finner du ved å klikke HER!


I Ste.Maxime ligger eksklusive Villa Belle som har eget svømmebasseng og panoramautsikt utover Middelhavet. Her er det 4 soverom og sengeplass til 8 personer. En unik og vakker eiendom i provencalsk stil. Flere bilder og info finner du ved å klikke HER! (Høy prisklasse og kun seriøse henvendelser). I en sidegate til strandpromenaden i sentrum av Ste.Maxime ligger denne eksklusive leiligheten. Her er det 3 soverom m/dobbeltsenger og hvor alle soverommene har eget dusj/bad. Totalt 6 personer. Flere bilder og info finner du ved å klikke HER!


I Les Issambres ligger en vakker beplantet privat eiendom med 2 villaer, og som deler eget svømmebasseng. Hver villa har fantastisk flott utsikt utover Middelhavet, og kun 5 min gåtur til flotte sandstrender/nærbutikk og fergen over til St.Tropez. Det er 3 soverom m/dobbeltsenger i hver villa, totalt 6 sengeplasser. Denne eiendommen er svært populær og fylles opp med norske feriegjester gjennom hele sommerhalvåret via meg. Det er GØY! For flere bilder og info finner du ved å klikke HER!


I St.Tropez-bukten ligger sjarmerende Port-Grimaud/Lille Venezia. Denne vakre villaen som er over 3.etg, har jeg gitt navnet Villa Venezia. Det skjønner dere sikkert da dere ser og leser om den fantastiske beliggenheten. Her er det 4 soverom m/dobbeltsenger, og to bad. Totalt 8 personer. For flere bilder og info finner du HER!  Med andre ord har jeg noe for enhver smak og behov. Allerede nå ville jeg f.eks anbefale dere en weekend-tur til Cannes å nyte "våren" inkl. shopping og god mat. For mer info om pris og ledige uker på de forskjellige residenser, send meg mail til maylissmaliva@yahoo.noBONNES VACANCES!

1 kommentar:

HWIT BLOGG sa...

Ser alldeles underbart ut! Makalöst vackert...
Kram,
Titti