torsdag 8. desember 2016

Spa og overnatting i Krakow.

Jeg avsluttet i forrige innlegg med å si at man reiser ikke hjem fra Krakow uten å ha prøvd deres Spa-tilbud. Derfor valgte vi Ambra Day Spa som i disse dager flytter inn i nye lekre lokaler sentralt i Krakow.

Jeg prøvde for første gang Chocolate Massage, men de bildene som ble tatt av meg velger jeg ikke å publisere. Når du får smørt flytende sjokolade over hele kroppen fra topp til tå...kan du jo se for deg hvordan jeg så ut....ler! Men det var en fantastisk behagelig opplevelse, som jeg også vil velge neste gang jeg besøker de.

Her blir vi tatt vel imot av det hyggelige personalet, som gjør alt for at du skal ha et behagelig opphold. Ambra Day Spa har fått tildelt mange sertifikater og priser for kvaliteten på tjenesten de gir sine kunder. Jeg kan blandt annet nevne følgende; Thalgo-behandling, spa-og velvære, kosmetisk peeling, Academe ansiktsbeh., manikyr, pedikyr, voks, hårfjerning med mer... For meg som lider av kronisk smertesyndrom er det lite behandling som hjelper, men behandlingene jeg fikk gjorde ihvertfall godt for en stund. Jeg legger ved link for prisoversikt på norsk, og som dere ser her snakker vi rimelige priser. Link finner du HER!
I tillegg til Ambra Day Spa, bodde vi også på et spa-hotell, nærmere bestemt 5-stjerners hotellet Niebieski Art Hotel & Spa. Hotellet ligger vakkert til med utsikt utover elven, og hvor du kan spasere langs elven inn til sentrum på ca.10 min, og 20  min til gamlebyen.
Vanilla Spa som holder til på hotellet tilbyr et bredt utvalg av spabehandlinger, eller du kan slappe av i badstuen eller ta en treningsøkt på treningsrommet. Men til å være et 5-stjerners hotell, må jeg si jeg ble skuffet da det ikke fantes svømmebasseng der.

Restauranten Vanilla Sky serverte en variert frokost, og spesialiserer seg på mat fra Middelhavet og polske retter med en kreativ vri. De små glassene jeg har på tallerken min er fylt med både laks, eggerøre og marmelade, en kreativ vri synes jeg.
Baren var så å si tom for gjester under hele vårt opphold, men velger man å bo på et fredfullt spa-hotell.....så får man det ihvertfall her. Jeg velger å legge ut tips til overnatting på steder hvor jeg selv er gjest og kan anbefale. Men Krakow har uttallige overnattingsteder å tilby til en gunstigere pris, så her er det bare å søke på google.com;o)
Jeg legger ved link til hotellet HER! Da var dette siste reisebrev fra Krakow for denne gang, og jeg vil benytte anledningen til å takke så mye til Polska Statens Turistbyrå som velvillig innfridde alle våre (#thetravelingblondies) ønsker med turen. (Alle mine reisebrev skriver jeg med egne ord og det foreligger ingen føringer)! Igjen er kofferten pakket og klar for nye eventyr! Ingen advent uten julemarked, så det står på programmet i tillegg til mye annet spennende. Dette landet har jeg ikke vært i tidligere, så hvor reisen går kan du følge med på @malivasverden og #thetravelingblondies. Det kommer så klart reisebrev på bloggen etterhvert. Til slutt vil jeg ønske deg som tar deg tid til en titt innom her; GOD ADVENT!

Ingen kommentarer: