søndag 3. november 2013

J`adore Brocante!

Brocante er alltid like spennende å besøke synes jeg, og det vet jeg flere av mine lesere synes også. Så her kommer noen bilder fra ukens besøk. Go`søndag til dere alle!

6 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Brocante i Frankrike slår våra loppisar med hästlängder, ser mycket fint. Den där vinkylaren var läcker.
Roligt och se dina bilder.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

basichus sa...

100000 tack snälla du for din rara ord:) det värma hjärtat, och det behöver jag, för ute är vädret så otroligt dåligt, att jag gärna skulle hälsa förbi hos dig :)

Kram/ Marion

G-STYLE sa...

I love brocante too :-))

Thank you for your nice comment on my blogabout the photo's and my blog itself !

Have a nice sunday ..
warm greetings from Gea

G-STYLE sa...

I love brocante too :-))

Thank you for your nice comment on my blogabout the photo's and my blog itself !

Have a nice sunday ..
warm greetings from Gea

Elisabeths Borg sa...

Bare hyggelig Maliva at jeg kan gi DEG noe å sikle på. Skjer stadig vekk at dine innlegg skaper litt misunnelse hos meg, med alle de markedene og flotte stedene du viser frem. EN dag...skal jeg komme på besøk!

Veldig hyggelig å høre du blir inspirert, godt vi kan inspirere hverandre.

Ha en kos kveld videre og en riktig god kommende uke

Klem fra Elisabeth

Gry sa...

Hei kjære, så hyggelig å høre fra deg!! Tenk, nå er det november allerede og dere har kommet tilbake til mørketiden.. ;) Men, det er jo en fin ventemåned også, hvor julepusler etter hvert gir godfølelse :) I dag har vi hatt skikkelig ruskevær her. Gikk en liten tur, regnet pisket mot ansiktet og vinden slet i jakken, deilig å kjenne at en lever! :) Men jeg har hatt masse tente lys i hele dag og så har vi hatt familieselskap for min kjære som har bursdag, så det har vært en koselig innedag.

Skjønner at du stikker ned til "paradis" igjen iblant, herlig! Nå har jeg kost meg med dine oppdateringer og drømt meg litt bort til gatesalg, markeder og deres deilige laaaange strandlunsj, fantastisk!! Og den kylling-Africanogryten har jeg seriøse planer om å lage! Takk for at du deler, skal få lagt ut noen oppskrifter etter hvert igjen jeg også.

Strålende og finfin ny uke til deg! :) Klem Gry