torsdag 6. oktober 2011

Pakket og klar for jentetur til Paris.


Da er kofferten pakket og foran meg ligger en innholdsrik reise til Paris. Derfor er det xtra koselig at min venninne skal bli med meg. Første stopp med fly er Nice, og der skal jeg endelig møte datter`n min igjen. Her skal vi kose oss noen timer i varmen, før vi setter oss alle tre på hurtigtoget, som tar oss gjennom vakker natur til Paris.

Selvom jeg har vært i Paris mange ganger, blir det xtra gøy å oppleve den sammen med venninnen min som har bodd der nede. En ting er vi ihvertfall enig om at her lar vi høyhælte sko bli igjen hjemme....og på med joggesko....for disse dagene skal vi få med oss masse;o)

Eneste utfordringen underveis er nok at det blir noen tårer hos datter`n som reiser fra kjæresten sin....men en trøst, han kommer hit på besøk om kun noen uker. Nå skal hun være i Norge fram til vi flytter nedover i mars, så tror det skal bli godt for "ho" å ta skikkelig farvel både med huset vårt, venner og familie.

Dette bildet tok jeg i november i fjor...og flere bilder skal jeg ta med meg hjem til dere. Hvis ikke dere begynner å gå lei mine reisebrev da....knis;o)
Så da sier jeg igjen; A bientôt!

10 kommentarer:

Sivs hus sa...

Hei, God tur:-) klem Siv

Bente sa...

Ååååå så deilig det høres ut. Kos deg med å møte dattera di igjen, jeg vet hvordan den følelsen er. Min datter bodde i England i 3,5 år mens hun studerte.
Jeg blir gjerne med på reisen.....
Du har en spennende tid forand deg.
Litt misunnelig kjenner jeg.

Bente

Benedikte sa...

Kos deg masse ML :)
Hilsen Benedikte
Ps: Parisvesken var bare sååå lekker! :#)

hobbyvimsa sa...

Heldige deg!!Kos dere:)

God tur:)

Klem Linda:)

Maliva`s verden sa...

Tusen takk jenter...Benedikte; ja tenkte du ville falle for veska mi;o) Kjøpte den hos Brigitte Bardot i St.Tropez....

Ingrid Tunheim sa...

God tur....Paris er vidunderlig.

Enig at joggesko er det eneste som duger for bytrasking, men pent er det ikke i forholdntilnde fine franske damene. Lurer på om ikke de bytter sko rundt neste hjørne når vi ikke ser dem.

Thelma Louise sa...

så deilig, kos deg masse.:-)) venter på bilder.:-)) klem

H. sa...

Bon voyage ...eller hva det nå heter på fransk :)

Traff Kristin (som også jobbet påBonita i sin tid) og nevnte deg til henne, hvorpå hun svarer:
"Tror jeg husker henne, laaaangt lyst hpr og flagrende sorte gevanter" hehe - jeg tror vi alle hadde svarte flagrende gevanter den gang.

Kos deg med treff av datter og med venninne på tur !

Ciao

Marit sa...

Så heldig du er!kjenner et lite snev av misunnelse!;)
Ha en riktig god tur!:))

Klem!

Myhome sa...

Må du kose deg masse i Paris!!!
Gleder meg til å se bilder, og jeg kommer garantert til å følge med på dine reisebrev:)) Besøkte byen i september, og jeg har så lyst til å reise tilbake igjen, og oppleve mer og mer..å men du er heldig:))
God tur!!
Klem Anita