mandag 28. juni 2010

Et spennende besøk på markedet i St.TropezSkal si det var litt av en opplevelse å få med seg det store markedet som er hver lørdag i St.Tropez, og tror dere ikke jeg gikk rett på denne kroken her med en drøm av et veggur. Men faktisk var jeg mer enn glad nok for å få lov til å ta et bilde, enn at jeg så på prislappen. Tror ikke prisen hadde passet meg uansett;o)Typisk gamle hagemøbler her nede.


Lin i alle varianter var det også..og ikke minst mange fine sekker...men her fikk jeg kun lov til å ta et bilde.Skjønner at franskmennene liker at vi spør om lov til å fotografere.....og sånn er det jo hjemme på bl.a.interiørmessene også. Derfor ble det ikke bilder av alle tingene jeg hadde lyst til å vise dere. Men noen smakbiter skal det bli;o)Prisene var faktisk rimeligere enn jeg i utgangspunktet trodde...... så det ble litt shopping på oss.Vakkert gammelt fransk servise.


De siste årene vi har feriert i dette området, har cowboy hatter vært det store. I år er det Panama hatten som gjelder, og prisene varierer fra 25 euro til langt over 300 euro.Dere skulle kjent den lukten av disse fargerike såpene......og her var det bare å fylle en kurv for 10 euro, noe jeg også gjorde.


Måtte også ta et bilde av en av mine favoritt butikker vi passerte på vei til markedet......her har de mye fint, jeg lover.Man blir jo litt sulten der vi svettet i vei på markedet.....og denne gangen ble ungdommen hjemme...for jeg må nok innrømme at det er jeg som har mest "dilla" på slike markeder. Men min kjære stilte trofast opp denne gangen også;o)


Det ble hverken lunsj på markedet eller på L`Escale, men derimot en lang lunsj på en koselig cafè i en av side gatene. Der er også prisene mye rimeligere enn ved båthavna.


Ekstra sjarmerende med en slik utflukt, er jo å ta fergen over, som tar knapt 15 min.Og bare det er jo en opplevelser å se alle de "små" jollene.........


......som kanskje er litt "yalla" hi-hi.


Borte bra men hjemme best sier vi da vi ankommer havna i St.Maxime igjen...og med et par poser fulle med div.ting....venter nok en dag på stranden med våre venner.


Været har vært topp og brunfargen er på plass.....heldigvis har vi fortsatt noen dager igjen og de skal nytes i fulle drag.


Det er så hyggelig å høre fra dere alle sammen, og til dere som har sendt meg mail som skal nedover hit i sommer....vil jeg svare på i løpet av de neste dagene.
A bientôt!

24 kommentarer:

Lotta sa...

Ah..For noen fantastiske bilder du deler med oss:) Nå vet jeg hvor nesteårs ferie går til;) Helt herlig da:)

Kos dere masse!
Stor klem fra
Lottis:)

ANETTESHUS.COM sa...

Kjempe-flotte bilder, May-Liss!! Takk for at vi også får være med litt på ferden;) Alt ser helt fantastisk ut!! Ha en fortsatt fin ferie!!

Klem klem
Anette:)

Mitt hvite hus sa...

ÅÅå herlighet... der skulle jeg ha vært... så flotte bilder... og s mye fint..den gyngehesten var rå fin...

klemmer o=))

Martilie sa...

åhh så nydelige bilder, frister veldig!! :)

Ser ut til at dere får med dere litt av alt, trening, shopping, strandliv, god mat.... :)
Det er virkelig ferie det!

Nyt deilige feriedager på en perle av et sted!

Sommerklem fra Tove

Som mine dager er sa...

Ja nå lengter iallefall tilbake. For lørdagsmarkedene er helt fantastiske, man finner så sykt mye fint. Nesten trist man ikke kan kjøpe med seg alt man lyster og ønsker, av hensyn til plass og penger. Man får likevel nyte opplevelsen. Fortsett å kos deg. Tror jeg så snurten av deg et sted i Tyskland da vi passerte hverandre ;-)

Nyyyt dagene.

Klem Marit

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

So flott det ser ut der♥
Nydelege bilder☺
Verkar so koseleg med alle markeda☺ Får lyst å ta meg ein tur dit...☺

Nyt turen vidare☺

Klem M♥

Anonym sa...

Åååå IKKE misunnelig nei;-D
De striesekkene måå jo være lett å pakke med seg hjem?;-D
Ha en fin dag,klem Hege.

Anonym sa...

Nyyyyyyyyydelig. Takk for at vi får være med på ferien din Maliva. Fantasiske bilder, vil gjerne se og høre hva markedet gav av ting og tang og "snuppeditter"(blanding av duppesitter og snurrepipperier). Klem, klem fra oss på Sørlandet

My home is my Castle sa...

Herlige bilder...
Gjett om jeg fikk lyst til å reise dit :)

Kos deg videre og nyyyt ;)
Klem,Kari

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Hadde nok kost meg der jeg også ja. Var det mange tusen for den klokken? Har hørt at det begynner å bli stive priser på markedene også nå. Det liker jeg ikke;)) Håper det blir et mektig prisfall akkurat når jeg skal nedover.
Kos deg videre snuppa.
Klem:)

Interiør 63º N sa...

Jippi, jeg gleder meg masse :O)
Vet du forressten om det er marked noen andre dager enn lørdag i St. Tropez også, eller om det er noen andre markeder det er verdt å få med seg??
Vi kommer til Ste.Maxime på lørdag og reiser på lørdag :O(
Tusen takk for at du deler med oss :O)

klem Kirsti

Magdalena sa...

tuusen takk.. for at du tar oss med.. kjenner den kriblende stemningen...
og de såpene har ehg også møtt på, fargene er vakre..
kos e deg masse, har ei veninne i antibes nå, kjenner det på pulsen, - hikk...
klemklem

Sologbolig sa...

Åh, du har det flott ser eg ! Koselige bilder både fra markedet , havna og deilig mat ...... eg lengter til Frankrike igjen (men det blir ikkje dit i sommer siden vi var i Nice i mai). Kos deg masse de siste dagene, nyt været og atmosfæren. klem fra Sigfrid

Rosor och Spetsar sa...

Härliga bilder från din semesterort, så härligt ni verkar ha det.
Ha nu en forsatt fin smester
KRAM
Annelie

Missfryd sa...

Ser bare helt skjønt ut, kjære deg! Tror og håper dere koser dere masse:-) Hvis sommeren blir lang er det bare å sette seg på et fly til Alicante vettu:-) Hjertelig velkomne alle sammen!!
Stor klem fra Ingrid

Nooria sa...

Så herlig og innspirerende! Jeg vil også! Det blir nok ikke tur på oss. Da vi endelig fikk begynt å gjøre research klarte vi ikke å finne noe. Din kontaktperson anbefalte ikke St. Maxime til oss når hun hørte at vi har tre små.

Hanna sa...

Så mycket fint.
kram
Hanna

♥ Netta ♥ sa...

Herlig, herlig, herlig - jeg kan kjenne luktene og føle stemningen her jeg sitter :-) Det meste i St. Tropez er jo dyrt så det var nok en positiv overraskelse at dere fant noe til anstendige priser også. Vi syntes båtturen fra St. Maxime til St. Tropez var helt super - passe lang og MANGE fine båter og kikke på.

Kos dere masse!

Klem
Netta

(eddas) sa...

Det ser bare helt fantastiskt ut May Liss.....ferie etter min smak det der:)I morgen går ferden oppover til Helgelandskysten...med fam og venner ...gleder meg stoooort....:)
kos deg
eddaKlemmer

Suzy's Vintage Attic sa...

Lovely photos of St Tropez!
Warm wishes
Isabelle x

Ruths datter sa...

Takk for titten. herlige bilder. Likte godt det fine serviset du tok bilde av.
Klem

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Men ååhhh underbara bilder vill oxå åka dit..massa sommarkramar sussie

Dans på roser... sa...

Ser heeeeeeeeeeelt fantastisk ut! =)
fortsett og kos dere.

Klemmer

Thelma Louise sa...

så herlig...flotte bilder..skjønner du koser rompa av deg.:-)

nyt.:-)